NOVA MREŽA ZA PRENOS ZNANJA IN IZKUŠENJ

  571

  Na Skupnosti socialnih zavodov Slovenije partnersko sodelujemo pri projektu SOPHIA, katerega cilj je ustvariti mrežo starejših, ki so pripravljeni tudi po upokojitvi nuditi svoje znanje in izkušnje. Mreža bo oblikovana v obliki spletne platforme, storitve pa bodo na platformi lahko nudili na različne načine – preko zaposlovanja, prostovoljnega dela, spletnega svetovanja, mentoriranja mladih idr.

  Ta platforma bo zanimiva tako za:
  – podjetja, saj bodo preko platforme lahko poiskali ustrezno delovno silo za poln ali skrajšan delovni čas, za sodelovanje na seminarjih, konferencah, delavnicah idr.;
  – mlade, saj bodo preko platforme lahko poiskali svoje mentorje, ki jim bodo pomagali na začetku njihove poklicne kariere;
  – za vse ljudi, saj bodo na platformi strokovnjaki različnih profilov preko spletnega svetovanja nudili številne nasvete in druge informacije.

  Ker želimo na Skupnosti pridobiti informacije o naklonjenosti do starejših in njihovem vključevanju v poklicne in druge aktivnosti tudi po upokojitvi, vas naprošamo, da izpolnite vprašalnik, ki se nahaja na naslednji povezavi:
  Odnos do starejših in povpraševanje po storitvah, ki jih nudijo starejši

  Vprašalnik je zelo kratek, vaše mnenje pa izjemno dragoceno.
  Hvala.

  Več: SSZS

  Prejšnji članekVPLIV SPREMEMBE DATUMA NASTANKA BOLEZNI
  Naslednji članekSEŽANA, OSKRBOVANO STANOVANJE, ODDAMO