UPOČASNIMO STARANJE Z REDNO TELOVADBO

  661

  Sam sklep je seveda premalo, treba je začeti. Vemo, da je vsak začetek težak, vendar je težak samo toliko, kolikor si ga naredimo težavnega sami. V centru KONEX se lahko pridružite tistim, ki so prvi korak že storili in so se že prepričali o uspehu redne vadbe.
  Z vadbo upočasnimo naravno pojavljanje togosti, povezano s staranjem mišic in sklepov. Ohranjanje dobrega telesnega stanja z redno telesno dejavnostjo pomeni tudi ohranjanje normalnega delovanja sklepov, kosti, mišic, tetiv in vezi, vse do poznih let.

  Biti star(ejši), ne pomeni biti bolan – z redno telesno aktivnostjo zmanjšujemo bolečine v sklepih, hrbtenici, mišicah in upočasnimo napredovanje poroznosti kostne mase (osteoporozo).

  Z redno telesno vadbo lahko celo upočasnimo napredovanje mnogih bolezni.
  Z redno telesno aktivnostjo pripomoremo k izboljšanju bazalne presnove in izgubljanju odvečne telesne teže, izboljšamo fizično in psihično kondicijo.
  Druženje z enako mislečimi pomeni tudi razvedrilo in lep začetek ali konec dneva.

  TRETJA POMLAD PONUJA IZKUŠNJE, MIR IN NOVO, BOLJ UMIRJENO DOJEMANJE DOGAJANJA V SEBI IN OKROG SEBE.
  AKTIVNOSTI, KI JIH PONUJAJO V KONEX CENTRU ZA TRETJO POMLAD:

  Senior vadba

  SENIOR VADBA poteka dvakrat tedensko v telovadnici. Primerna je za vse začetnike in vse tiste, ki imajo izrazitejše težave s hrbtenico, sklepi, z osteoporozo, po operaciji na hrbtenici, kolkov, kolen … Priporočamo jo vsem, ki želijo ohraniti in izboljšati svojo gibljivost v družbi enako mislečih.

  Jutranja telovadba

  JUTRANJA TELOVADBA poteka vsakodnevno na trenažerjih v fitnesu in dvakrat tedensko vodeno v telovadnici. Primerna je za vse tiste, ki so se že udeleževali podobnih zvrsti vadbe, za vse, ki želijo ohraniti zdravje in kondicijsko raven, preprečiti osteoporozo, bolečine v hrbtenici, krepiti kosti …

  Jutranja individualna vadba

  JUTRANJA INDIVIDAULNA VADBA (oz. po predhodnem dogovoru popoldanska) poteka dvakrat tedensko na trenažerjih v fitnesu pod strokovnim vodstvom. Primerna je za vse, ki imajo izrazitejše težave s hrbtenico, s sklepi, z osteoporozo, za vse po operaciji na hrbtenici, kolkov, kolen… in za vse tiste, ki jim je indvidualni pristop.

  Predavanja in omizja

  Člani se lahko pridružijo mesečnim PREDAVANJEM in OKROGLIM OMIZJEM na različne teme (zdrav način življenja, pravilnost vadbe, zdrava prehrana, procesi staranja …).
  Organizirajo tudi TURISTIČNE OGLEDE ZNAMENITOSTI, obiske različnih ŠPORTNIH DRUŽENJ (smučanje, plavanje, pohodi …).
  Za cenik in urnik kliknite: TUKAJ
  Celoten program vadbe in aktivne rehabilitacije v KONEXU vodi višja medicinska sestra, specialist za medicino dela, prometa in športa Marjanca Škofic in Samo Lavrič, strokovni delavec Fitnes zveze Slovenija, vaditelj fitnesa in skupinske fines vadbe, ustanovitelj in vodja projekta Razgiban.si.

  Za vse nadaljnje informacije ali dogovore za vadbo se lahko obrnete na osebni telefon 031/ 623 139 od ponedeljka do petka od 13.00 do 15.00.

  Prejšnji članekRAČUNALNIK VAM LAHKO OLAJŠA VSAKDAN!
  Naslednji članekNAGRADNA IGRA TOYOTA CENTRA LJUBLJANA