UNIKATNI KOLEDAR ZA DOBRODELNE NAMENE

  1579

  Vodilni spletni portal za urejanje doma in interierja v Sloveniji,  
   
  Med bolj znanimi in uspešnimi ilustratorji so; Barbara Jelenkovich, njene knjige so prevedene v štiriindvajset jezikov in so po vsem svetu doživele topel sprejem, Mojca FO, ilustratorka in arhitektka, Polona Lovšin, akademska slikarka in David Ličen, akademski grafični oblikovalcev in član Društva slovenskih likovnih umetnikov.

  K projektu so pristopili tudi članice in člani Lions Kluba iz Celja, ki bodo koledarje prodajali na Miklavževi stojnici v centru Celja, zbrana sredstva bodo namenili nakupu vozila za slepe in slabovidne v Celju, ki ga nujno potrebujejo, ter Rotary klub Domžale, zbrana sredstva bodo namenili miklavževanju za otroke iz rejniških družin.

   
  Licitacija Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje se bo odvijala na portalu

  K sodelovanju pa so pristopili tudi iz Zavoda za usposabljanje Janeza Levca, zbrana sredstva bodo namenili  svojimi aktivnostim na področju spodbujanja vključevanja otrok, mladostnikov in odraslih s posebnimi potrebami, v širšo družbo. Vsako leto organizirajo festival »Igraj se z mano«, ki briše meje med »hendikepom« in »normalnostjo«.

  Koledarjev v prosti prodaji sicer ne bo, izdelan je v treh jezikih, kot je povedala Petra Slapar, iz  spletnega portala

  Prejšnji članekNOVEMBRSKI PROGRAM CD, POPUSTI IN NAGRADE
  Naslednji članekDOLGOTRAJNA OSKRBA IN NEGA: KAKO NAPREJ?