POČITNICE NA RECEPT V TERMAH KRKA

  454


  Težko najdete človeka, ki se ne bi veselil počitnic, saj oddih od vsakodnevne rutine potrebuje prav vsak. A medtem ko večina prisega na letovanja in potovanja, se nekateri kljub pestri ponudbi zaradi previdnosti ne odpravijo nikamor. To so ljudje, ki ne marajo vrveža, predvsem pa starejši in ljudje z različnimi srčnimi obolenji.

  Zaradi bojazni, da bo dopust zanje prenaporen in da se lahko njihovo zdravstveno stanje nenadoma poslabša, poletje raje preživijo doma.

  Dobro je vedeti

  Čeprav se na prvi pogled to zdi najboljša rešitev, pa je dobro vedeti: da je prav sprememba okolja tisto, kar psihično in fizično poživlja telo, da počitnice potrebuje vsak ter da obstaja povsem varna možnost brezskrbnega počitnikovanja. To so sedaj že tradicionalne Počitnice na recept v Termah Šmarješke Toplice.

  Počitnice potrebuje vsak

  In zakaj so v priljubljenih toplicah tako poimenovali počitnice? Neka zdravnica je v intervjuju dejala, da bi – če bi se dalo – počitnice predpisovala na recept, saj jih v zdravstvenem smislu prepogosto podcenjujemo. Telo namreč potrebuje dovolj spanja, pravi odmerek gibanja, uravnoteženo prehrano in prijetne dejavnosti, da lahko začne celostno regeneracijo.

  Počitnice na recept v Termah Šmarješke Toplice so zato premišljen program, kjer skrb za zdravje ni obveznost ali celo napor, ampak je zasnovana kot sestavni del užitka: plavanje, hoja in zdravo prehranjevanje – vse to ob pomirjajoči misli, da je 24 ur na dan v vaši bližini tudi zdravnik specialist.

  In kaj vključujejo Počitnice na recept?

  Program vsebuje polpenzion z namestitvijo v hotelu, zdravo ter varovalno prehrano, prilagojene telesne dejavnosti, od hidrogimnastike, vodenih sprehodov in nordijske hoje do neomejenega kopanja v termalnih bazenih, vsakodnevnega družabnega dogajanja in na koncu še darila, sprostilne kopeli.

  Cena za 7-dnevni polpenzion je od 368 EUR na osebo, z dodatnim 10 % popustom za člane Kluba Terme Krka pa 331 EUR.

  Vabljeni na počitnice v Šmarješke Toplice.

  T: 07/ 38 43 400 | www.terme-smarjeske.si

  Prejšnji članekZDRAV ŽIVLJENJSKI SLOG = NORMALEN KRVNI TLAK
  Naslednji članekVPLIV AROMAESENC NA POČUTJE LJUDI