ŠVICARSKA KAKOVOST ZA VAŠE SKLEPE

  1109

  Kako lahko poskrbite za živahne in gibljive sklepe? Dovolj gibanja, uravnotežena prehrana ter švicarsko prehransko dopolnilo, ki nahrani sklepe in jih tako oskrbi le z najboljšim!

  Ali ste vedeli, da se sklepi pričnejo starati že okoli 25. leta?

  Kolagen je ena najpomembnejših beljakovin v našem telesu in predstavlja kar 90 % kostne mase. Kolagenska vlakna so tudi osnovni element hrustanca, njihova naloga pa je zagotavljati gibljivost sklepov. Kolagen daje tkivom obliko, moč, trdnost in je opora za sklepe in kosti. Po 25. letu starosti se proizvodnja kolagena začne postopoma upočasnjevati. Tako z leti ter ob pogostih in dolgotrajnih obremenitvah lahko pride do težave s sklepi, kostmi oz. do prezgodnje obrabe sklepnega hrustanca.

   
  Slika prikazuje razliko med zdravim in prizadetim sklepom. Osteoartroza je najpogostejša bolezen sklepov, za katero je značilno napredujoče propadanje sklepnega hrustanca.

  ALI STE VEDELI? Za osteoartrozo trpi okrog 40 % ljudi, starih med 45 in 75 let.

  Kaj lahko sami že danes naredite, da lahko upočasnite staranje sklepov?

  • Postanite telesno aktivni. Vsak dan v tednu vsaj 1 uro. Tako boste krepili mišice in spodbujali obnavljanje vseh telesnih tkiv. Izberite aktivnost, ki jo zmorete opravljati;
  • Vzdržujte primerno telesno težo. Težji kot ste, bolj obremenjujete svoje sklepe. Še posebej kolke, kolena, križ in stopala;
  Izogibajte se dolgotrajnemu sedenju in drugim prisiljenim položajem hrbtenice in sklepov ter dvigovanju in prenašanju težkih bremen;
  • Prehranjujte se razumno in redno. Izbirajte raznovrstna živila. Pri občutenju nelagodja v sklepih je umno k prehrani dodati Cemio Gams;
  • Zavedajte se svojega telesa

  Zdravje sklepov je vredno negovati

  "Kot zdravnica z dolgoletnimi izkušnjami v zdraviliški ambulanti vedno pravim, da ljudje s svojimi odločitvami v veliki meri vplivamo na svoje počutje in zdravje. Premalo gibanja, nepozorno prehranjevanje in vsakdan, poln stresa, so dobro znani dejavniki zgodnjih degenerativnih sprememb na gibalih. Danes vse več študij piše o tem, da je umno izbrano prehransko dopolnilo smiselno pričeti jemati pravočasno in tako ublažiti nelagodje ter povečati gibljivost."

  Cvetka Avguštin, dejavna in prepoznana zagovornica zdravega življenjskega sloga

  Privoščite vašim sklepom vrhunsko kakovost iz Švice

  Cemio GAMS® vsebuje kolagena z blagovno znamko NCI® in NCII®. Patentirana formula CollPure™ zagotavlja najvišjo čistost in originalen izvor snovi in je nastala v sodelovanju z vrhunskimi švicarskimi strokovnjaki. Glavni prednosti sta visoko udobje med uporabo (zadoščajo majhni odmerki v obliki kapsule) in ugodna cena.

  Davo Karničar, slovenski alpinist in ekstremni alpski smučar je prepričan v kakovost Cemio Gamsa. Redno uživa 1 kapsulo na dan!

  Sebi in svojim najdražjim podarite veselje pri vsakem skoku!

  KLIKNITE ZA IZJEMNO BOŽIČNO PONUDBO: do 40% popusta, poleg tega 30 dni brezplačno in še DARILO!

  Prejšnji članekPOSLANCI ZAŠČITILI POTROŠNIKE
  Naslednji članekENAKI STROŠKI NE GLEDE NA POGON AVTA