STE ZAMUDILI FESTIVAL3ŽO? ŠKODA, BILO JE PESTRO

  312

  V sredo se je s slovesnim zaključkom v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma uspešno zaključil 12. Festival za tretje življenjsko obdobje
  Zbrane goste so poleg tega nagovorili predsednik državnega zbora dr. Gregor Virant, predsednik združenja AGE Platform Europe Marjan Sedmak in Davor Dominkuš predsednik programskega sveta festivala.

  Poslovili smo se v družbi ŽKUD Folklorne skupine Tine Rožanc in Udruge umirovljenika Križ iz Hrvaške, ki so poskrbeli, da se je vsa dvorana zibala v ritmu njihovih pesmi in plesov. Tako se je festival, kot se je začel, tudi zaključil – s pesmijo in plesom ter obljubo, da se ponovno srečamo čez eno leto.
  Hvala organizatorju za brezhibno izvedbo Festivala.

  VARNA STAROST ZBIRA INFORMACIJE ZA VAS  Tudi na predstavitveni stojnici Varne starosti smo letos izmenjali veliko mnenj in pridobili nova poznanstva. Na Festivalu je bilo predstavljenih veliko novih in zanimivih ponudb storitev in izdelkov, namenjenih starejšim.

  In ker je naše poslanstvo – spremljati tovrstne ponudbe in o njih obveščati, vam ponujamo, da vam do konca meseca BREZPLAČNO pošljemo nekaj izbranih predstavitvenih gradiv. Potrebujemo le vaš poštni naslov in dovoljenje za pošiljanje.
  Pošljite nam mail (kliknite TUKAJ), ali pokličite na 080 22 46.

  Prejšnji članekSOCIALNA DRŽAVA IN VARČEVALNI UKREPI
  Naslednji članekIN KAKŠNA OSKRBOVANA STANOVANJA SI ŽELITE VI?