STARA MAMA SI JE ZLOMILA KOLK, POMAGAJTE!

2102

STARA MAMA SI JE ZLOMILA KOLK IN V ČETRTEK SE VRNE IZ BOLNIŠNICE. DOMA JI NE BOMO ZNALI POMAGATI … REŠITEV POTREBUJEMO TAKOJ. KAJ PREDLAGATE?

Oceniti je treba, kaj bo za staro mamo in za vso vašo družino najboljše. Pogosto nastane v takih situacijah več povezanih problemov. Takrat predlagamo najprej posvet in po potrebi aktivacijo osebnega svetovalca, ki prevzame primer in poskrbi, da vse poteka po vaših željah.


Če gospejino zdravje dopušča in imate primerne bivalne razmere, lahko poiščemo rešitev v obliki pomoči na domu. Morda potrebujete le nekaj opreme in nekaj ur pomoči tedensko, pa boste vse zmogli v domačem okolju. V zadnjem času se je na trgu pojavilo obilo tehničnih in komunikacijskih sredstev, ki omogočajo varno oskrbo tudi na daljavo, tako da možnosti zares ne manjka.

Verjamemo, da v vašem primeru ne pride v poštev oskrbovano stanovanje, vsaj v prvem obdobju okrevanja ne, saj bo gospa potrebovala veliko nege in nadzor. Pozneje, po uspešnem okrevanju, pa so tovrstna stanovanja zagotovo lahko dobra izbira.
Če ste ocenili, da je prava rešitev dom za starejše, vam lahko pomagamo pri iskanju prostih mest v bližini vašega doma in pri izpolnjevanju pristopne dokumentacije. Če pa iščete samo začasno rešitev, da le premostite težavno obdobje, vam lahko pomagamo tudi tu. Na straneh našega portala predstavljamo ponudbe zdravilišč, ki ponujajo kakovostne programe zdraviliškega zdravljenja, hotele, ki so se specializirali za dolgotrajnejše bivanje starejših in tudi domove za starejše, ki gostijo tako imenovane »začasne« ali »prehodne oskrbovance.

 

Prejšnji članekBRATUŠKOVA: POGUMNO NA INTERNET!
Naslednji članekNOVI MEDGENERACIJSKI REKORDI TUDI LETOS