SOBIVANJE ZA PRIJETNEJŠE DNI

749

Želja vsakega posameznika je lepo in mirno preživeti svoje jesenske dni. To, da smo obdani s svojimi otroci, vnuki, hvaležnostjo in toplino. Vedno nam življenje žal ne prizanese, da bi lahko bili priča temu vsakodnevno.

Veliko vrednost v današnjem času prinaša koncept sobivanja, saj doprinese veliko prednosti; kot somedsebojna pomoč pri vsakdanjih opravilih, druženje, premagovanje osamljenosti in s tem dvigkakovosti življenja v starosti.

V nadaljevanju tega povzetka se išče sostanovalka / sostanovalec, ki si želi bivanja s prijazno gospo in veseljem do narave. 73-letna gospa Katarina iz okolice Maribora, natančneje Zg. Kungote si kljub svoji vitalnosti, marljivosti, domačnosti, želi družbe in sobivanja v stanovanjski hiši, ki pa je žal po smrti moža, zanjo prevelika. Pomoč njenih hčera in sinov je vselej prisotna, Katarina si pa želi še več družabnih in polnih dni. Osebo s katero bosta lahko poklepetali ob čaju, skupaj kuhali, vrtnarili, sprehajali pse, urejali gredice in občudovali cvetje.

Če ste se v članku našli ali poznate osebo katera bi bila vesela sobivanja, vas prosim, da me za več informacij kontaktirate na kontaktno številko +386 41 366 007 (hči Dušanka).

 

Prejšnji članekPLETENE ODEJICE ZA SPREHOD NA INVALIDSKIH VOZIČKIH
Naslednji članekPEGAZOV DOM: SKUPAJ NAM JE RES LEPO