SMEH IN PETJE V PEGAZOVEM DOMU

  359

  Stanovalci Pegazovega doma in otroci iz vrtcev Rogaška Slatina se radi družimo in smo v desetih letih medsebojnega sodelovanja ušpičili marsikaj in se veliko skozi igro in druženje tudi naučili. V januarskih srečanjih smo se zabavali ob jogi smeha in petju v Pegazovem domu ter nastopih otrok in druženju po igralnicah v Vrtcu Potoček.
  Vaditeljici joge smeha Renata in Mateja sta vse prisotne popeljali v smeh brez razloga. Veliko smo ploskali, se smejali in tudi peli. Na srečanju je sodeloval domski pevski zbor z zborovodkinjo Marinko, ki je za to priložnost pripravil poseben izbor pesmi. »Bilo je super, še večkrat moramo to ponoviti«, so bili navdušeni vsi prisotni.

  28. januarja pa smo stanovalce odpeljali na obisk k otrokom v Vrtec Potoček. Pripravili so nam zabavno druženje. Otroci so preizkusili vožnjo hodulje gospe Gabrijele, kar jim je bilo zelo zabavno, sodelovali smo pri didaktičnih igrah, sestavljankah, glasbeni urici s spoznavanjem inštrumentov,… in prišli do zaključka, da zelo »skupaj pašemo«.
  Hvala ravnateljici, pomočnici ravnateljice in vsem potrpežljivim in prijaznim vzgojiteljicam za krepitev sodelovanja med otroki in starejšimi, česar si želimo tudi v naprej.

  Mateja Fidler, delovna terapevtka

  VEČ: PEGAZOV DOM

  Prejšnji članekPOZOR PRED BOLEZNIMI SPODNJIH DIHAL
  Naslednji članekGIBANJE IN REKREACIJA: ŠPORT 2016