SLOVENSKI MED ZA VSE – STARE IN MLADE!

  500

  AKCIJA – TRADICIONALNI SLOVENSKI ZAJTRK V VRTCIH IN ŠOLAH, ZOPET USPEŠNA!

  Brez Čebelarske zveze Slovenije ne bi bilo Dneva slovenske hrane in Tradicionalnega slovenskega zajtrka.

  Čebelarji smo tudi v tem letu dokazali svojo vlogo pri informiranju in izobraževanju naših najmlajših. Številni smo se udeležili zajtrka v vrtcih in osnovnih šolah, otrokom predstavili našo marljivo kranjsko čebelo in vlogo čebelarja pri ohranjanju čebel ter pomen čebel za pridelavo hrane. Čebelarji iz leta v leto bolj navdušeno ugotavljamo koliko znanja o čebelah premorejo naši najmlajši, za kar gre velika zasluga tudi zaposlenim v vzgojno izobraževalnih ustanovah. V vrtcih in šolah so potekale številne delavnice preko katerih otroci spoznavajo pomen čebel in čebelje pridelke. Vtise čebelarjev, ki so danes obiskali številne vrtce in šole, lahko spremljate na naši spletni strani.

  Čebelarska zveza Slovenije se ob tej priliki zahvaljuje Vsem udeležencem, čebelarjem, podpornikom akcije itd. za ves vložen trud in pomoč pri izvedbi te pomembne akcije. Številne pohvale, ki jih dobivamo z vseh strani, dokazujejo, da je naša pobuda na dobri poti do cilja – to je, da bi bil dan slovenske hrane vsak dan in da bi v Sloveniji lahko poskrbeli za vsa lačna usta s kakovostno slovensko hrano! Dokler bomo v Sloveniji imeli čebelarje, čebele, pridne kmečke roke, industrijo, ki bo skrbela za predelavo kakovostnih slovenskih živil in spoštljiv odnos do slovenskega kmetijstva, smo prepričani, da se nam za to ni potrebno bati.

  Čebelarji pozivamo vse, uživajte slovensko hrano in tako pomagajte zagotoviti, da bomo tudi v prihodnje lahko jedli kakovostno hrano iz svoje bližine, ki ne bo imela za seboj na tisoče km!

  ČEBELARSKA ZVEZA SLOVENIJE
  Brdo pri Lukovici 8
  1225 Lukovica

  Prejšnji članekVZOREC TOŽBE ZA VRNITEV ZAMUDNIH OBRESTI
  Naslednji članekZZZS: VAREN IN UGODEN SISTEM ZA ZDRAVILA