SIMBIOZA GIBA 2016: ZAMIGAJTE Z NAMI

  676

  Veseli bomo, če se nam boste pridružili že na otvoritvenem dogodku, kjer bomo skupaj otvorili vseslovensko akcijo Simbioza Giba. Letos smo za prizorišče izbrali Osnovno šolo Vič. Otvoritvena slovesnost, letos že tretje akcije Simbioza Giba, bo v ponedeljek 10. 10. 2016 na Osnovni šoli Vič (Abramova 26) ob 10.00 uri.

  Osnovne šole so tudi sicer letos prevzele velik del ponudbe lokacij, na katerih se bodo odvijale športne, rekreacijske in gibalne dejavnosti. Letošnji slogan »Vse življenje se gibamo« bo poskrbel, da bodo ponovno gibale vse generacije od -9 mesecev do 100+ let na lokacijah po vsej Sloveniji. Po uradnem delu otvoritve, bomo z učenci, starimi starši, mladimi in odraslimi zamigali v vseslovensko akcijo in se premigali skupaj.

  Pomembno je poudariti, da so prijave za udeležence še vedno odprte. Udeleženci se lahko prijavijo na spletni strani akcije www.simbioza.eu , kjer najdejo tudi informacije o lokacijah, ki so na razpolago. Prijave sprejemamo tudi na telefonski številki 030-456-776.

  LETOŠNJA NOVOST: Simbioza je dobila svojo HIMNO- Zamigaj z nami. Letos bomo migali, gibali, plesali, se smejali in veselili na melodije pesmi Zamigaj z nami.
   
  Spomnimo: Simbioza Giba 2016 je vseslovenski  prostovoljski projekt, ki skrbi za širjenje telesne kulture in gibanja med vsemi generacijami. Naša želja je, da sporočimo, da je gibanje pomembno in da se je potrebno gibati vse življenje. Spodbujamo vse, ki bi si želeli informacij, začeti, nadaljevati ali pa preizkusiti nekaj popolnoma novega na gibalno, rekreativnem, športnem področju. Tako skozi akcijo ponujamo priložnost vsem generacijam, da spoznajo nove zvrsti aktivnosti športno rekreativne vadbe in se udeležijo različnih vadb vsak dan med 10. in 16. oktobrom. S podporo akcije in objavo hkrati spodbujate tudi družbeno odgovornost, podpirate sodelovanje med generacijami in pripomorete pri izboljšanju kvalitete življenja.

  Prejšnji članekSKUPAJ PROTI RAKU NA DEBELEM ČREVESU
  Naslednji članek10. OKTOBER – SVETOVNI DAN DUŠEVNEGA ZDRAVJA