SANOLABOR: UPOČASNITE STARANJE Z NAPRO KREMO

  4582

  NAPRO krema je narejena iz izvlečka diosgenin, iz mehiške koreninice Yam, ki je že več kot 2000 let znana v kitajski medicini, kot rastlina z najmočnejšim pomlajevalnim učinkom. Aktivna sestavina diosgenin znanstveno dokazano upočasni vse procese staranja. Zaradi pozitivnih učinkov na celotno telo, si je krema iz izvlečka mehiškege koreninice Yam, pridobila naziv najboljšega naravnega anti aginga.

  Izkoristite priložnost: Krema NAPRO v Sanolaborju zdaj 20% ceneje

  Za podrobnosti o prodajni akciji se pozanimajte v najbližji poslovalnici. Prodajalne Sanolabor so največja mreža specializiranih prodajaln za zdravje in med svojimi potrošniki znane po svoji pestri ponudbi kakovostnih izdelkov za zdravo življenje. Odslej lahko opravite nakup tudi preko spleta na spletnem naslovu:

  Krema poleg diosgenina vsebuje naravni E vitamin, beta karotene iz korenja, aloe vero, rožmarin, avokadovo olje in sadne kisline. Primerna je za vse, ki si želijo odpraviti negativne posledice, ki nastajajo zaradi okoljskih strupov, stresa, staranja, nepravilne prehrane in premalo gibanja. Zaradi vedno večje ozaveščenosti ljudi o pomenu naravne nege, je zelo priljubljena med moškimi in ženskami, ki si želijo na naraven način ohranjati dolgo mladost in vitalen izgled.

  Krema Napro je popolnoma naravna, ni testirana na živalih in ima certifikat GMP, ki zagotavlja kakovost najvišje vrednosti.

  Zakaj je krema Napro tako učinkovita?

  Raven progesterona dramatično upade po dopolnjenem 30. letu starosti, kar pomeni, da prevlada estrogen, ki ustvarja simptome menopavze, kot so pridobivanje teže, depresija ter zmanjšan libido.
  Napro krema vsebuje progesteronu podobne snovi, ki pripomorejo k reševanju nekaterih simptomov, povezanih s pomanjkanjem progesterona!
  Progesteronu podobne snovi v kremi Napro zagotavljajo povsem varno in priročno sredstvo za lajšanje številnih težav. Veliko tako imenovanih modernih tegob je mogoče preprečiti ali celo odpraviti s tovrstno terapijo.

  Kaj je Napro krema?

  Je krema za kožo, ki vsebuje progesteronu podobno snov (izvleček diosgenin) ter ne vsebuje nobenih barvil ali dišav.
  Diosgenin je namreč povsem naravni izvleček iz mehiške koreninice divjega jama.

  Zakaj je diosgenin tako dober?

  Mehiški divji Yam vsebuje diosgenin, steroidni sapogenin, ki je kemično zelo podoben holesterolu, progesteronu in DHEA hormonu, ki je predhodnik testosterona. Diosgenin vsebuje okoli 50% surovin za proizvodnjo kortizola, progesterona, testosterona ter DHEA ter številnih drugih steroidnih hormonov.
  Ugotovljeno je bilo, da divji Yam vsebuje diosgenin, ki je predhodnik hormonov ter pomaga pri ​uravnoteženju progesterona in estrogena.

  Napro krema vsebuje:

  – Diosgenin – povsem naravna sestavina, pripravljena iz koreninice divjega yama!
  – Izvleček lubja – je naravni organski konzervans in je učinkovit naravni nadomestek za pogosto uporabljene škodljive kemične konzervanse, kot so “parabeni”.
  – Vitamin E – iz rastlinskih olj
  – Destilirano vodo
  Kapronske trigliceride-rastlinske maščobne kisline pridobljene iz kokosovega olja, ki so idealni “prevoznik” za progesteron, saj prodrejo v kožo in se zlahka absorbirjo, ne pustijo mastnih madežev in kožo dobro vlažijo – to ni mineralno olje in je nerafinirano.
   – Cetearilni olivat – naravni emulgator iz oljčnega olja, ki zmanjšuje izgubo vlage in ima visok vlažilni učinek.

  Vas zanima več? Kliknite na spodnji logotip:

  Prejšnji članekTERME 3000: UČINKI ČRNE TERMO-MINERALNE VODE
  Naslednji članekDANES SE PRIČENJA SIMBIOZA GIBA!