S VOLKSBANK DO PRIKOLICE ALI AVTODOMA

  472

  Ljubljana, 24. september 2012

  Banka Volksbank je razširila pestro ponudbo potrošniških kreditov in se specializirala za nakup posameznih dobrin, med katerimi so tudi prikolice in avtodomi.

  Kot strokovnjaki za potrošniške kredite ter kot edina banka v Sloveniji, ki ponuja specializiran kredit za nakup prikolice in avtodoma, se bo Banka Volksbank predstavila tudi na letošnjem 10. Kamping & Karavaning sejmu. Ta se bo odvijal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani od 27. do 30. septembra 2012.
  Za ogled zloženke sejma kliknite TUKAJ

  Obiskovalci sejma bodo pri predstavnikih banke iz prve roke dobili informacije glede možnosti financiranja nakupa avtodoma ali prikolice ter po lastni želji spoznali tudi ostalo bančno ponudbo. Več o Volksbank kreditu za prikolice in avtodome si preberite na http://www.volksbank.si/prebivalstvo/krediti/prikolice-in-avtodomi/prikolice-in-avtodomi.aspx

  Za vse obiskovalce sejma Volksbank pripravlja tudi privlačno nagradno igro. Obiskovalci bodo na razstavnem prostoru Volksbank prejeli kupon z nagradnim vprašanjem, s katerim se bodo potegovali za bogato nagrado – kupon za vikend  najem avtodoma, ki ga Volksbank podarja v sodelovanju s podjetjem TDS skupina, d. d. iz Črnuč.

  Vsi, ki bi si želeli ogledati sejem Kamping & Karavaning lahko v vseh poslovalnicah Volksbank pridobite kupon za 25 % popust na nakup vstopnice.

  Vljudno vabljeni, da nas obiščete na sejmu!

  Prejšnji članekVABILO NA “MEMORY WALK” V ZAJČJO DOBRAVO
  Naslednji članekDRAVOGRAD: 14. REVIJA PEVSKIH ZBOROV SSZS