REHABILITACIJA NA NEGOVALNEM ODDELKU

  1990

  V Zdravilišču Laško, hotelu Družbe dobrega počutja Thermana, smo ponosni na bogato zgodovino in 155-letno tradicijo, iz katere smo se razvili v sodoben in kakovosten center zdravstvenega in wellness turizma s programi in storitvami za zdravje in dobro počutje.
                        
  Naravni zdravilni dejavnik je termalni vrelec, ki s svojo blagodejno toploto blaži bolečino in omogoča lažje gibanje. Z zdravilnimi postopki, terapijami in zdravstvenimi strokovnjaki našim gostom zagotavljamo visoko kvalitetne zdravstvene storitve.
                                  
  Danes večina izmed nas komaj sledi obremenitvam, ki nam jih narekuje hitri življenjski ritem. Nemalokrat dolgotrajna izpostavljenost stresu, pomanjkanje časa in nezdrav življenjski slog privedejo do različnih kroničnih in akutnih bolezni ter poškodb, zaradi katerih postane posameznik odvisen od zdravstvene oskrbe in nege. V Zdravilišču Laško smo se skozi dolgoletno prakso in bogate izkušnje specializirali tudi na področju rehabilitacijske zdravstvene nege. Velik del hotela Zdravilišče Laško je urejen kot negovalni oddelek in je namenjen gostom, ki potrebujejo zdravstveno nego in pomoč pri vsakodnevnih aktivnostih. Sobe so nadstandardno urejene in prilagojenimi gibalno oviranim osebam.                             

  Strokovno usposobljen tim diplomiranih medicinskih sester, zdravstvenih tehnikov in bolničarjev zagotavlja 24-urno zdravstveno nego in oskrbo. Ob prihodu v naše zdravilišče skupaj s pacienti in njihovimi svojci načrtujemo potek rehabilitacije, ki bo pripomogel k čim hitrejšemu okrevanju in izboljšanju zdravstvenega stanja. Skupaj s širšim zdravstvenim timom skušamo pri pacientih doseči izboljšanje psihične in fizične aktivnosti, ponovno vzpostavitev socialnih stikov in vključitev v delovno in socialno okolje. V naših prizadevanjih smo osredotočeni na izboljšanje oz. ohranitev samostojnosti posameznika v vsakodnevnih, na videz preprostih aktivnostih, kot so hranjenje, vzdrževanje osebne higiene, oblačenje, gibanje, rekreacija in druge.

  Naše delo temelji na učenju, spodbujanju in pomoči. Verjamemo, da lahko kakovost naše ponudbe še izboljšamo, zato sledimo sodobnim trendom na področju medicinske rehabilitacije in zdravstvene nege. Hkrati ostajamo vedno odprti za predloge in želje naših gostov.

  Barbara Oštir,
  Vodja zdravstvene nege

  Informacije in rezervacije:
  03 734 57 72 
  080 81 19

  info@thermana.si

  Prejšnji članekSTAREJŠI POTREBUJEJO UHO, KI JIH SLIŠI
  Naslednji članekNAGRADNA IGRA FB: RAZVAJANJE V THERMANI