PRVA POMOČ? REŠITEV SO OBLIŽI DERMAPLAST®!

  705

  Za blagovno znamko DermaPlast® stoji podjetje PAUL HARTMANN z več kot 190-letnimi izkušnjami in ambicijo, na področju oskrbe ran postavljati vedno nova merila.

  Za oskrbo ran je zelo pomembno dejstvo, da se je koža kot le malo kakšen organ sposobna obnavljati in sama celiti. Pravilno ravnanje in zanesljiva izbira
  obvezilnega materiala pomagajo pri spodbujanju naravne sposobnosti samoceljenja.

  Pri manjših poškodbah je glavna pozornost posvečena izbiri ustrezne oskrbe rane, saj praviloma ne gre za prezapletene rane, njene faze celjenja pa so temu primerno krajše, kot denimo pri kroničnih ranah.

  Pri oskrbi ran lahko načeloma izbiramo med klasičnimi, suhimi in hidroaktivnimi obliži. Znanstvene raziskave so pokazale, da se kožne celice v vlažnem okolju bolje razmnožujejo. Tako se spodbuja in pospeši naravni proces celjenja kože. Obliž lahko na rani ostane več dni, kar preprečuje vnos umazanije in bakterij. Poleg tega je zagotovljeno, da pravkar obnovljena povrhnjica pri menjavi obliža ne bo nehote odstranjena. Ti dejavniki namreč povzročajo, da se lahko rana hitreje zaceli in da ostaja manj krast in brazgotin.

  HARTMANN trži pod blagovno znamko DermaPlast® obe različici obližev za oskrbo površinskih ran, klasične in hidroaktivne obliže.

  PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o.
  Letališka cesta 3c
  1000 Ljubljana
  tel.: 01 548 45 80
  fax: 01 548 45 89

  Prejšnji članekMAJSKO MUZICIRANJE V PEGAZOVEM DOMU
  Naslednji članekbolha.com: MASAŽNA BLAZINA ZA NEPOKRETNE