PROJEKT MENJAVE AVTA. KAKO IZBRATI PRAVEGA?

  518

  Vprašanje:

  RAZMIŠLJAM O NOVEM, BOLJ PRIMERNEM AVTU… SAJ VESTE: VIŠJI SEDEŽ, VEČ VARNOSTI, MAJHNA PORABA IN DA IMAM Z NJIM POTEM ČIM MANJ SKRBI. NA KOGA NAJ SE OBRNEM ZA NASVET?

  Navajamo nekaj argumentov, zakaj se obrniti na Toyota center Ljubljana:

  Vozila Toyota že vrsto let veljajo za vozila, ki se najmanjkrat pokvarijo in za katera je skrbi kar najmanj. Hkrati vrsta modelov zmaguje v kategorijah največje varnosti, ekološke prijaznosti  in majhne porabe. To potrjujejo vsakoletni testi mednarodnih ocenjevalnih agencij, kot na primer ADAC.

  Toyote so zato ena izmed najpriljubljenejših znamk vozil, za katera se odločajo starejši vozniki, ki veliko dajo na varčnost, varnost in zanesljivost.

  Toyota center Ljubljana, s svojo vrhunsko servisno in poprodajno storitvijo, na lokaciji v ljubljanskem BTC in neposredno ob obvoznici, predstavlja center, kjer dejansko rešite vse na enem mestu.

  Če želite izvedeti več o tehničnih novosti in detajlih, vam prodajalci ponujajo podrobne prikaze delovanja in testne vožnje v različnih modelih. Najbolje, da jih obiščete v dopoldanskem času, ko si lahko vzamejo zares dovolj časa za vas.

  In še – sploh ne nezanemarljivo: pri Toyota centru Ljubljana lahko hkrati z izbiro novega, bolj primernega avtomobila za vaša leta, rešite tudi problem starega, katerekoli znamke. Enostavno – vzamejo ga v račun.

  Več informacij:

  Prejšnji članekV MAJSKEM ZDUS PLUS PREBERITE:
  Naslednji članek20. REVIJA PEVSKIH ZBOROV SSZS, DOMŽALE