PRENOVLJENI PROSTORI ZDUS NA KEBETOVI

  497

  Zveza društev upokojencev Slovenije je po nekajletnih prizadevanjih končno dobila prilagojene prostore za delovanje, ki so prijazni tako do delavcev strokovni službi in funkcionarjev ZDUS, kot tudi za obiskovalce oz. vse, ki kakorkoli kot prostovoljci pomagajo starejšim.

  Obnovitev prostorov, ki so sicer v lasti Nepremičninskega sklada pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d.o.o. je financiral sklad, potrebno komunikacijsko opremo pa ZDUS kot najemnik in uporabnik prostorov.

  Na ZDUS smo posebno veseli, da so odpravljene tudi gibalne ovire, saj je z ureditvijo klančine in vhoda v stavbo, omogočen neoviran dostop invalidom in drugim gibalno oviranim osebam. Kot posebnost za uporabnike je, da so skupni delovni prostori primerno prezračevani, pravilno osvetljeni ter prilagojeni tudi za tiste, ki imajo težave s sluhom.

  Prenovljene prostore sta dne 27.6.2013 otvorila direktor sklada, g. Florijan Bulovec in predsednica ZDUS, dr. Mateja Kožuh Novak, v prisotnosti članov Upravnega odbora, predstavnikov ZPIZ in drugih gostov.

  Vsem imenovanim se je predsednica zahvalila in zaključila z željo, da bi ti prostori v bodoče vsestransko prispevali k še bolj učinkovitemu delu za potrebe starejših v Sloveniji.

  Več: http://www.zdus-zveza.si/otvoritev-prenovljenih-prostorov-zdus-na-kebetovi

  Prejšnji članekPOSLOVNA NOVICA: NA F3ŽO PREK NAS UGODNEJE!
  Naslednji članekSTANOVALCI DOMA VIHARNIK NA TROMEJI