PRENOVA OSTREŠJA. KAKO IZBRATI PRAVI MATERIAL?

  503

  Za odgovor smo zaprosili podjetje Gradion, ki na enem mestu ponuja pravo kombinacijo za vašo streho:

  "V času, ko je trg preplavljen z raznovrstno ponudbo novih materialov se težko odločimo katera izbira je prava. Zato se obrnimo na tradicijo in kvaliteto, ki je preverjena in zagotavlja brezskrbne dni. Priporočamo vam strešno kritino Decro® in PIR toplotno izolacijo puren®, ki sta tehnološko napredna in okolju prijazna materiala.
  Podjetje Icopal iz Danske
  že več kot 40 let proizvaja vrhunsko strešno kritino Decra®, katera je v Sloveniji prisotna že več kot 25 let. Tekom let se je dokazala in postala pojem najvišje kakovosti med lahkimi pločevinastimi kritinami. Kljubuje ekstremnim pogojem, kot so močni vetrovi na Primorskem, veliko snega na Gorenjskem in Dolenjskem, potresi v Posočju in toča na Štajerskem in Prekmurju. Dokaz pa je na tisoče zadovoljnih kupcev.

  Posebej izpostavljamo sistem Decra® Octava, ki je idealna za vse oblike streh in vsa klimatska območja, primeren za vsak žep,  tako za nove objekte kot prenovo starih, stanovanjskih ali poslovnih zgradb, v mestih ali na podeželju. Na voljo je v obliki klasičnih betonskih ali opečnih strešnikov. Združuje namreč trdno jekleno jedro z zaključnimi sloji iz naravnega mineralnega granulata.

  Pravilno vgradnjo vam lahko zagotovijo le pooblaščeni krovci, saj so usposobljeni in izučeni za pokrivanje z elementi in dodatki, ki jih nudi Decra® in s tem zagotavlja 40 letno garancijo strešne kritine. Pooblaščeni krovci po vsej Sloveniji opravljajo brezplačne oglede brez obveznosti in vam na podlagi le te naredijo brezplačno ponudbo. Za vse informacije in datum ogleda se lahko vsak zainteresiran dogovori z najbližjim krovcem, ki ga najdete na naši internetni strani www.decra.si ali na telefonu 01 423 66 00

  Za udobno bivanje po prenovi  je ključna kakovostna izolacija.

  Podjetje puren® gmbh iz Überlingena v Nemčiji se že več kot 40 let ukvarja z raziskovanjem in proizvodnjo različnih vrst poliuretanskih pen. Poliuretanska trda pena, imenovana tudi PIR trda pena, sestoji iz milijard majhnih zaprtih celic, ki znižajo prehajanje hladnega in toplega zraka na minimum ter tako doseže izjemno dobre izolacijske vrednosti.  V primerjavi z ostalimi izolacijskimi materiali ima PIR trda pena izjemno nizko toplotno prevodnost λD = 0,022 do 0,028 W/mK.

  Prednosti so: izjemna izolativnost, tanjša plast in manjša teža, izvedba brez toplotnih mostov, hitrejša in enostavnejša montaža. Vse o toplotni izolaciji puren® lahko najdete na internetni strani www.gradion.si"

  Prejšnji članekBREZPLAČNA OCENA STANJA SLUHA IN VIDA
  Naslednji članekMOBILNIK V TUJINI; NA KAJ JE TREBA PAZITI?