PEGAZOVI NA OBISKU V KOZMETIČNI HIŠI

  453

  Na četrtkovo dopoldne smo se polni pričakovanj odpravili na ogled lokalne kozmetične hiše. Obiskali smo Kozmetiko Afrodito, vodilno slovensko hišo lepote, ki se ponaša z več kot 40-letno tradicijo proizvodnje kozmetičnih izdelkov.                                                                   
  Izvedeli smo, da vsi izdelki temeljijo na  naravnih sestavinah. Uporabljajo npr. vsem poznan korenček, mandelj, kamilico, aloa vero, olivo, med in še marsikaj drugega. Ogledali smo si  kratek predstavitveni film o nastanku, testiranju in proizvodnji različnih izdelkov. Sledila so mnoga vprašanja, še posebej stanovalke so prosile za nasvet pri negi pekočih in utrujenih nog, suhi koži obraza in rok ter še marsikaj. Gospa Simona je vsem prijazno svetovala. Vsi pa smo preizkusili kremo za roke, ki je posebej priporočljiva za zaščito rok v zimskem času. Pridno smo jo vtrli v roke in uživali ob prijetnem vonju. Ob koncu smo se odpravili do trgovine, kjer sta nam prodajalki  prijazno svetovali pri izbiri ustreznega izdelka.

  Veseli smo, da so nas v Kozmetiki Afrodita tako prijazno sprejeli. Hvala jim in gotovo se še kdaj oglasimo.

  Deževno sredino popoldne pa so  nam s svojimi ubranimi glasovi popestrile članice Ženskega pevskega zbora Rogaška Slatina pod vodstvom Darje Belič. Lepe, vsem poznane pesmi vedno razveselijo naše stanovalce, v mislih se vrnejo v pretekle dni, se spomnijo praznovanj v družinskem krogu  in marsikdo z veseljem zapoje zraven. Tudi tokrat je bilo tako. Zato smo vedno veseli in hvaležni, ko nas obiščejo pevski ali glasbeni gostje in nam polepšajo vsakdan.

  Irena Strašek, vodja zdr. nege in oskrbe

  Več:

  PEGAZOV DOM

  Prejšnji članekbolha.com: VAROVANO STANOVANJE, 85.000 €
  Naslednji članekVZOREC TOŽBE ZA VRNITEV ZAMUDNIH OBRESTI