PEGAZOV DOM GOSTIL SOSEDE

  374

  Tradicionalno srečanje stanovalcev in zaposlenih Pegazovega doma, Doma  dr. Jožeta Potrča Poljčane in enote Slovenska Bistrica se je tokrat odvijalo v Rogaški Slatini. To je dan, ko se stanovalci in zaposleni teh domov srečamo, poveselimo, preizkusimo v družabno – športnih igrah ter uživamo ob dobri hrani in pijači.

  Tokrat smo gostitelji pripravili srečanje v Gasilskem domu Rogaška Slatina, kjer je bilo dovolj prostora za nekaj več kot sto petdeset ljudi. Srečanje se je pričelo s petjem naših prostovoljcev, pozdravi obeh direktoric, predstavitvijo živahne plesne skupine ter igranjem na harmoniko – mladega fanta in našega starega znanca gospoda Maksimilijana, ki je znova pokazal svojo živahnost. Sledilo je kosilo in nato prikaz gasilske vaje, kjer smo se lahko tudi preizkusili v držanju cevi. Smeha in zabave je bilo na pretek tudi ob igricah in plesu. Ob zaključku smo pojedli sladico, se zahvalili sosedom za prijetno druženje in poslovili z željo, da se, če ne prej, prihodnje leto znova srečamo.

  Lepo se zahvaljujemo pevcem sv. Križa za pomoč pri transferu naših stanovalcev in čudovito petje ter Božotu Kolarju, ki je srečanje povezoval z veliko mero humorja.

  Mateja Fidler, delovna terapevtka
  VEČ: PEGAZOV DOM

  Prejšnji članekKAKŠNO ŽIVLJENJE SE NAM OBETA NA STAROST
  Naslednji članekbolha.com: PRODAM STAREJŠI KOZOLEC ZA 550 €