PAKET MOBITEL PENZION 300 PLUS

  572

  S PODVOJENIMI KOLIČINAMI ENOT ZA ZMERAJ

  Vse do 31. januarja 2015 si še lahko zagotovite paket Mobitel Penzion 300 plus s podvojenimi količinami enot, ki jih lahko porabite v skladu s svojimi navadami, v tem času pridobljene enote pa veljajo za zmeraj. S povezavo z drugimi storitvami Telekoma Slovenije bo naročnina paketa namesto 13,90 EUR le 9,90 EUR, vsi naročniki paketov Penzion pa lahko v Penzion skupnosti klepetate popolnoma brezskrbno in brezplačno.

  Po svoje porabite kar 600 enot

  Paket Mobitel Penzion 300 plus vam omogoča poljubno porabo enot za klice, pošiljanje SMS/MMS sporočil ali za preverjanje vremena ali ostalih dnevnih novic prek interneta na vašem mobitelu. Če ste eden izmed tistih, ki najraje klepetate z otroki, vnuki ali prijatelji, lahko vseh 600 enot porabite samo za pogovore v vsa slovenska omrežja, kar znaša kar 10 ur pogovorov. Obstoječi naročniki paketov Penzion lahko svoje naročniško razmerje spremenite v paket Mobitel Penzion 300 plus brezplačno.

  S povezavo storitev Telekoma Slovenije do dodatnih ugodnosti

  Če že uporabljate katero od storitev Telekoma Slovenije, kot so klasična telefonija ali storitve SiOL, jih lahko povežete z novim paketom na skupni račun in si vsak mesec zagotovite za 4 EUR nižjo naročnino, ki tako znaša le 9,90 EUR. Z uporabo skupnega računa pridobite tudi pregled nad vsemi storitvami na enem mestu in prihranite pri plačevanju provizij več položnic.

  Brezplačni in neomejeni pogovori z vsemi naročniki Penzion skupnosti

  Ker vsi najraje klepetate s sebi podobnimi, s katerimi vas družijo zanimive izkušnje in dogodivščine, so vam na voljo neomejeni brezplačni pogovori znotraj Penzion skupnosti. V mesečno naročnino so vključeni neomejeni pogovori na številke naročnikov vseh paketov Penzion. Ste prepričani, da ste danes že sporočili vse pomembne informacije svojim izbranim prijateljem in sorodnikom?

  Prednosti paketa Mobitel Penzion 300 plus:

  – KAR 600 ENOT, KI JIH LAHKO PORABITE PO SVOJE.
  – PODVOJENE ENOTE STORITEV OBDRŽITE ZA ZMERAJ.
  – S SKUPNIM RAČUNOM DO NIŽJIH STROŠKOV.
  – S POVEZANIMI STORITVAMI ŠE NIŽJA NAROČNINA, SAMO 9,90 EUR.
  – BREZPLAČNI IN NEOMEJENI POGOVORI Z VSEMI NAROČNIKI PENZION SKUPNOSTI.


  Za dodatne informacije obiščite www.telekom.si, pokličite brezplačni številki 080 8000 ali 041 700 700 ali obiščite Telekomov center ali pooblaščeno prodajno mesto.

  Prejšnji članekLJUBLJANA ŽALE, ENOJNI ŽARNI GROB ODDAM
  Naslednji članekODPRLI RAZSTAVO IN KRSTILI MOŠT