OKTOBER JE NAMENJEN VARČEVANJU

  384

  Preverite akcijske obrestne mere depozitov in posebno ponudbo za upokojence

  Si želite varno naložiti in dobro obrestovati svoje prihranke ali pokojnino? Sedaj je prava priložnost! Volksbank vam v oktobru 2011 nudi izjemno visoke obrestne mere za evrske depozite. Te so med najvišjimi ta hip na slovenskem trgu!

  Priporočamo vam, da naložite prihranke v Super depozit Volksbank in izkoristite akcijske obrestne mere, ki veljajo za vse depozite, sklenjene v domači valuti od 181 dni do petih let.  Obrestne mere so fiksne in znašajo od 3,15 % pa vse do 4,45 % letno, odvisno od ročnosti in zneska depozita. Najmanjši znesek, ki ga lahko vežete je 100 EUR.

  Poleg klasičnega depozita se lahko odločite tudi za varčevanje s kombiniranimi produkti COMBO, ki ponujajo še višje depozitne obrestne mere – do 6 % letno.

  Ugodne obresti lahko izkoristite tudi tisti, ki še ne poslujete s Volksbank. Za ta namen vam odprejo brezplačni depozitni račun, na katerega se vam po preteku depozita sprostijo sredstva.

  V primeru, da boste potrebovali sredstva še pred iztekom depozita, vam za ta namen nudijo ugoden premostitveni kredit.

  Depozitna akcija bo trajala do konca oktobra 2011.

  Vsi upokojenci, ki si želite imeti svoja sredstva vedno pri roki pa lahko izberete tudi upokojenski varčevalni račun z visoko obrestno mero. Ta znaša kar 2,25%* letno, kar je precej več kot na klasičnem transakcijskem računu. Tako se vam bo pokojnina ves čas dobro obrestovala, hkrati pa vam bo vedno dostopna.

  Poleg tega boste lahko s transakcijskim računom Volksbank brezplačno dvigovali denar na vseh bankomatih v Sloveniji, ter v državah z evro valuto.

  Obiščite najbližjo poslovalnico Volksbank in se prepričajte o ugodni ponudbi.

  *Obrestna mera se lahko spremeni v skladu z vsakokrat veljavnim sklepom o obrestnih merah Banke Volksbank d.d.

  Več informacij:

  Spletna stran: http://volksbank.si/

  E-pošta: info@volksbank.si

  Brezplačni telefon: 080 22 65

  Prejšnji članekSIMBIOZ@: VSESLOVENSKI MEDGENERACIJSKI PROJEKT
  Naslednji članekV ŠTORAH UGODEN NAJEM OSKRBOVANIH STANOVANJ