OD 20. JUNIJA V POLETNEM GLEDALIŠČU STUDENEC

  460

  Bila sva mlada oba

  Narodno zabavni muzikal z glasbo ansambla bratov Avsenik, najuspešnejše slovenske glasbene skupine vseh časov in spektakel z več kot 20 nastopajočimi.

  Prvič v Sloveniji, prvič sploh!

  Več kot tisoč zgodbic, ki sta jih uglasbila Slavko in Vilko Avsenik, kar kliče po tem, da jih uporabimo v nežni, zabavni, romantični, humorni, melodramski gledališki obliki – in rodil se je mjuzikal s čudovito zgodbo, v katero je vpletenih enajst napevov iz cvetobera njunih najžlahtnejših melodij.

  Dogajanje je umeščeno v sedemdeseta leta prejšnjega stoletja, ko so bili Avseniki na vrhuncu svoje ustvarjalnosti. Zabavna in duhovita pripoved o dveh zelo mladih in dveh malo manj mladih, se skozi vrsto skrivnostnih, dinamičnih in vznemirljivih prigod, ki jih dodatno začini še sedemletna hči – vnukinja, razplete v optimistično romanco s – seveda – srečnim koncem. Razvnete trenutke, polne čustev, hrepenenja in nenadnih preobratov, umirjajo znane in priljubljene Avsenikove viže.

  Spektakel kot ga še ni bilo!

  Uživali boste v duhoviti in napeti romantični komediji, saj jo bosta vodila in usmerjala velemojstra smeha Nataša Tič Ralijan in Gojmir Lešnjak Gojc. Nič manj zabavni pa ne bodo nadarjeni predstavniki igralskega podmladka Maruša Majer, Žiga Udir in Tadej Pišek, vsi skupaj v režiji Jaše Jamnika.
  Navdušila vas bo izvirna glasba bratov Avsenik v izvedbi vrhunskih glasbenikov ansambla Gregorji.

  Dodatni spektakelski naboj bodo prispevali plesalci plesne skupina Artifex, ki vas bodo očarali in navdušili z izvirno artistično izvedbo koreografskih točk na zimzelene melodije legendarne skupine.

  Za vrhunske kostume pa bo poskrbel priznani kostumograf Alan Hranitelj.

  Več informacij po telefonu 051 61 41 41 ali na spletnem naslovu http://www.studenec.net/index.php/program-2/bila-sva-mlada-oba 

  Česa podobnega še niste videli – ker česa podobnega še ni bilo!

  Prejšnji članekNE ZAMUDITE VPOGLEDA V IZJEMNI UM GENIJA!
  Naslednji članekNASELJE “POD SKALCO” KAMNIK VABI NA OGLED