NE ZAMUDITE VPOGLEDA V IZJEMNI UM GENIJA!

  443

  Gospodarsko razstavišce je zaradi velikega zanimanja do 30. junija podaljšalo najvecjo mednarodno potujoco razstavo Genij – da Vinci, ki so si jo v šestih letih ogledali milijoni ljudi v vec kot 40 mestih po vsem svetu, v Ljubljani pa že vec kot 40.000 obiskovalcev.

  Razstava je primerna za vse starostne skupine in ne omogoca samo fascinantnega vpogleda v um genija, ampak tudi soocenje z osnovnimi znanstvenimi in umetniški naceli, ki jih je odkril.

  Obsega prek 200 fascinantnih, interaktivnih in poucnih eksponatov: interaktivne mehanske izume v naravni velikosti. Med te izdelke sodijo prve zasnove avtomobila, kolesa, helikopterja, jadralnega letala, akvalunge, podmornice, vojaškega tanka in idealnega mesta, ce jih naštejemo samo nekaj.

  Razstava pa obsega precej vec od izumov – ogledati si je možno reprodukcije Leonardovih najbolj znanih zasnov, anatomske študije, risbe znane freske Bitka za Anghiari in drugo renesancno umetnost, rekonstrukcijo Zadnje vecerje v naravni velikosti, analizo Sforzovega konja, Vitruvijskega cloveka. Najbolj poglobljeno pa razstava razkriva skrivnosti Mona Lise.

  SPOŠTOVANI CLANI ZDUS

  Za vas smo skupaj z Zvezo društev upokojencev Slovenije – ZDUS pripravili posebne ugodnosti.

  OGLED ZA SKUPINE

  Za skupine upokojencev (najmanj 25 udeležencev) vam nudimo brezplacno vodenje po razstavi.

  Potrebna je predhodna najava Taji Tarman, 031 813 879, DavinciL@gr-sejem.si.
  Vstopnina: 10 EUR/osebo

  POSEBNA PONEDELJKOVA PONUDBA

  Za individualne obiskovalce vsak ponedeljek organiziramo brezplacno vodenje po razstavi ob 17.00, 18.00 in 19.00 uri vse do zapolnitve posamezne skupine.

  DEDKI IN BABICE!

  V prvem tednu pocitnic (26., 27. in 28. junija) brezplacno vodenje za dedke in babice z vnuki ob 9.00 in 10.00 uri.

  JE VAŠ VNUK ODLICNJAK?

  Pripeljite ga 24. junija in zanj bo vstop brezplacen.
  Veselimo se vašega obiska!

  Prejšnji članekVPLIV AROMAESENC NA POČUTJE LJUDI
  Naslednji članekOD 20. JUNIJA V POLETNEM GLEDALIŠČU STUDENEC