OBRESTUJTE POKOJNINO Z DEPOZITI VOLKSBANK

  509

  Si želite varno naložiti in dobro obrestovati svoje prihranke ali pokojnino? Sedaj je prava priložnost! Volksbank vam v juniju 2011 nudi izjemno visoke obrestne mere za evrske depozite. Te so med najvišjimi ta hip na slovenskem trgu!
  Naložite prihranke v depozit Volksbank in izkoristitie akcijske obrestne mere, ki znašajo od 2,50% do 4,60% letno, odvisno od ročnosti in zneska depozita. Najmanjši znesek, ki ga lahko vežete je 100 EUR.
   
  Ugodne obresti lahko izkoristite tudi tisti, ki do sedaj še niste poslovali s Volksbank. Za ta namen vam odpremo brezplačni depozitni račun, na katerega se vam po preteku depozita sprostijo sredstva.
  V primeru, da boste potrebovali sredstva še pred iztekom depozita, vam za ta namen nudimo ugoden premostitveni kredit.
  Depozitna akcija bo trajala do konca junija 2011.

  ZA VARNO IN SPROŠČENO STAROST

  Vsi upokojenci, ki si želite imeti svoja sredstva vedno pri roki pa lahko izberete tudi upokojenski varčevalni račun z visoko obrestno mero. Ta znaša kar 2,25%* letno, kar je precej več kot na klasičnem transakcijskem računu. Tako se vam bo pokojnina ves čas dobro obrestovala, hkrati pa vam bo vedno dostopna.
  S transakcijskim računom Volksbank boste lahko brezplačno dvigovali denar na vseh bankomatih v Sloveniji, ter v državah z evro valuto.
  Obiščite najbližjo poslovalnico Volksbank in se prepričajte o ugodni ponudbi.
  *Obrestna mera se lahko spremeni v skladu z vsakokrat veljavnim sklepom o obrestnih merah Banke Volksbank d.d.

  VEČ INFORMACIJ:

  Spletna stran:
  E-pošta: info@volksbank.si

  Brezplačni telefon: 080 22 65

  Prejšnji članekOSTEOPOROZA – BOLEZEN KRHKIH KOSTI
  Naslednji članekFESTIVAL ZA TRETJE ŽIVLJENJSKO OBDOBJE