NOVOST: SENIOR RESORT MGC BISTRICA DOMŽALE

  881

  Nova spletna stran domžalskega medgeneracijskega centra – oskrbovana stanovanja in nov dom starejših, ponuja hiter in enostaven vpogled v iskalnik stanovanj ter pregleden nabor storitev in dejavnosti, ki jih center ponuja. Najdete tudi potrebne informacije za sprejem v dom, v katerem trenutno ni čakalne vrste.

  Vljudno vabljeni na novo spletno stran MGC Bistrica, kjer na enem mestu dobite vse potrebne informacije glede zasedenosti kapacitet, kaj vam ponujamo in zakaj se odločiti prav za Senior resort. Za vas smo na novo fotografirali objekt od zunaj in znotraj, ter nadrobno opisali ter pregledno predstavili vse dejavnosti centra. Preverite možnosti in se prepričajte o prednostih bivanja pri nas!

  KLIKNITE TUKAJ!  Seveda ste vljudno vabljeni na ogled tudi k nam, v Domžale. V Senior resortu MGC Bistrica gre za edinstveni preplet koncepta doma starejših in oskrbovanih stanovanj v enem. Izvirna prednost centra je v tem, da v oskrbovanem stanovanju tudi ob poslabšanju zdravstvenega stanja ni potrebna namestitev v domskem delu. Center vam ponuja priložnost, da preživite starost v varnem in prijetnem okolju. V objemu narave boste občutili pripadnost skupnosti ter toploto na novo odkritega življenja.

  Za vstop na novo spletno stran Senior resort MGC Bistrica Domžale KLIKNITE TUKAJ! ali na spodnji prikaz naslovne strani:

  Prejšnji članekPOMAGAJMO VNUKOM OHRANJATI ZDRAVE NAVADE
  Naslednji članekPOVABILO K PROSTOVOLJSTVU NA F3ŽO