NOVI PAKET PENZION NEOMEJENI

  441

  Odslej lahko povsem brezskrbno kličete in pošiljate sporočila z novim paketom Penzion Neomejeni. Tudi pri uporabi mobilnega interneta ste lahko brez skrbi, saj ga plačate po porabi, a nikoli več kot 3 EUR na mesec. Izberete pa lahko tudi novi mobitel LG Wine Smart po akcijski ceni. Brezskrbno in enostavno v prvem omrežju v Sloveniji!

  Najraje klepetate z otroki, vnuki ali s prijatelji – tudi preko mobitela? Potrebujete občasno tudi internet, ker ste radi obveščeni o dogodkih v Sloveniji in po svetu, preverjate vremensko napoved, vozni red avtobusa ali lokacijo trgovine? Za vas smo pripravili brezskrben mobilni paket, s katerim lahko počnete vse to in še več ter ste vedno povezani s tistimi, ki jih imate najraje. Na vsakem koraku lahko komunicirate brez skrbi, saj vaš mesečni račun ne bo višji od pričakovanega.

  Komunikacija po vaši meri

  Kot prvi v Sloveniji vam ponujamo mobilni naročniški paket z neomejenimi klici in sporočili ter mobilnim internetom, obračunanim po porabi, z zgornjim limitom mesečnega stroška. Mobilni paket Penzion Neomejeni je posebej prilagojen vašim potrebam, saj lahko odslej neomejeno kličete in pošiljate sporočila SMS/MMS za le 16,95 EUR na mesec. Prenos podatkov za brskanje po spletu, sodelovanje v družbenih omrežjih in druge spletne aktivnosti pa plačate po dejanski porabi (0,01 EUR/MB), a ne več kot 3 EUR na mesec*. Novo uporabniško izkušnjo si lahko zagotovite tudi z novim pametnim mobitelom LG Wine Smart, s klasično tipkovnico in zaslonom na dotik v akcijski ponudbi, tudi na obroke in brez obresti, za samo 24 x 4,95 EUR na mesec.

  Povežite in prihranite

  Izkoristite ugodnost nižje mesečne naročnine na izbrani paket TopTrio. Naročniki mobilnega paketa Penzion Neomejeni, ki hkrati postanete naročniki na paket TopTrio Penzion, boste prihranili kar 3 evre pri mesečni naročnini le-tega. Hkrati pa lahko novi naročniki paketa TopTrio Penzion izkoristite še 50 % popusta na mesečno naročnino prvih 5 mesecev. Pohitite in si zagotovite hiter in varen internet, bogat nabor televizijskih programov, brezplačne pogovore z uporabniki telefonije SiOL in 5 ur pogovorov v vsa slovenska fiksna omrežja. Izbirate lahko med različnimi paketi TopTrio, poiščete najustreznejšega in si ga po svojih željah še dodatno prilagodite.

  Ponudba velja do 15. 11. 2015. Za več informacij obiščite www.telekom.si, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 041 700 700 oz. 080 8000.

  Prednosti paketa Penzion Neomejeni:

  •    prvi neomejeni paket posebej za starejše uporabnike
  •    neomejeni klici in sporočila SMS/MMS v vsa slovenska omrežja
  •    internet po porabi, a ne več kot 3 EUR na mesec
  •    akcijska ponudba različnih mobitelov, na obroke in brez obresti
  •    povežite mobilni paket Penzion Neomejeni z izbranim paketom TopTrio in prihranite


  * Pri prenosu podatkov velja princip pravične uporabe storitev prenosa podatkov, kot je opredeljeno v Posebnih pogojih uporabe mobilnih elektronskih komunikacijskih storitev. Hitrost prenosa podatkov se spremeni po 500 MB prenesenih podatkih, in sicer na 64 kb/s v smeri k uporabniku in 64 kb/s v smeri od uporabnika. V tem primeru se z naslednjim obračunskim obdobjem ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, ki jo v svojem mobilnem omrežju zagotavlja Telekom Slovenije.

  Prejšnji članekSTANOVANJSKI KREDITI POD DROBNOGLEDOM ZPS
  Naslednji članekPRISLUHNITE POEZIJI NA LJUBLJANSKEM GRADU