NOVA TOYOTA VERSO: ZA VELIKO VNUKOV

  473

  Srečna dedek in babica, ki imata veliko vnukov. A ko so vsi na kupu, jih je pa težko razzvoziti v vrtce, šole in na druge dejavnosti, saj imajo avtomobili le omejen prostor. Kaj šele, da bi pomislili na izlet ali počitnice.

  Vse te zadrege z lahko to rešimo z enoprostorcem Toyoto Verso s sedmimi sedeži. Zadnja klop se skriva že v prtljažnem prostoru, enostavno zložena se poravna z dnom prtljažnega prostora in ga močno poveča. V prtljažnem prostoru navdušujejo tudi predali, kjer je prostora še za kakšno malenkost.

  Avtomobil s svojimi 440 cm ni težaven za vožnjo in parkiranje po mestu. Na zunaj normalnih dimenzij osebnega avtomobila, je znotraj velik kot ‘avtobus’. Veliki sedeži omogočajo udobno sedenje tudi malce močnejšim postavam. Vstop in iztop je lahkoten, saj je avtomobil malce višji, kar omogoča tudi večjo preglednost nad dogajanjem na cesti. Dostopnost do šestega in sedmega sedeža pa je res prirejena bolj za otroške postave. Ker otroci pač potrebujejo veliko servisiranja s pijačo in jedačo, zelo prav pridejo številna odlagalna mesta po vsem avtomobilu.

  Vozilo je lahkotno obladljivo, sedež in volan s svojimi nastavitvami omogočajo zelo natančno nastavitev za še tako zahtevnega voznika. Malce naprej pomaknjen in nekoliko višje nameščena prestavna ročica omogočata lahkotno pretikanje, gumbi na armaturni plošči pa so veliki in zelo priročni.

  Merilniki na armaturni plošči so pomaknjeni v sredino in pregledni. Morda bi lahko bil malce večji le potovalni računalink in ‘svetovalec’ za ekonomsko pretikanje menjalnika.

  Vzmetenje in večja medosna razdalja omogočata udobno vožnjo tudi po neliko slabši cesti, delovanje motorja pri normalni vožnji ni glasno. Poraba je seveda odvisna od obteženosti avtomobila in načina vožnje ter motorja, vendar se v povprečju ustali med sedmimi in osmimi litri na sto kilometrov. Precej debeli stebriček v zadnjem delu vozila razbije majhno okence, enako pri prvem stebričku, tako da se nad preglednostjo ni za pritoževati.

  Več informacij:


  Za še bolj podroben opis opreme, naročilo na testno vožnjo ali več informacij pokličite na 080 29 92 ali obiščite Toyota Center Ljubljana v BTC-ju ali na VIČ-u
  KLIKNITE:

  Prejšnji članekSREČANJE DVEH DOMOV ZA STAREJŠE
  Naslednji članekKAKO JE Z BONUSOM ZA PODALJŠANO DOBO?