MIKLAVŽ SE JE PRIPELJAL Z NOVIM DVIGALOM

  899

  V četrtek, 4. decembra, se je v Pegazov dom Miklavž pripeljal z novim dvigalom.

  Dobri in veliki mož z brado in škofovsko kapo je prvi stopil iz sodobnega, v prijetnih barvnih tonih opremljenega dvigala, čemur so stanovalci navdušeno zaploskali.

  Otvoritveni trak sta prerezala direktorica Kristina Kampuš in stanovalec doma, g. Viktor. V spremljajočem programu nas je dodobra ogrel domski ansambel «Žogabend«, ki je imel ob tej slavnostni priložnosti svoj prvi nastop.

  Direktorica je v nagovoru poudarila pomen nove, nujno potrebne investicije, katere vrednost znaša kar 27.000 eur, ob tem pa stanovalcem tudi zaželela, da naj še vedno vsi, ki to zmorejo, hodijo po stopnicah, predvsem zaradi ohranjanja lastne gibljivosti in fizične kondicije.

  Za zaključek je zapel še angelski zbor, ki je zatem spremljal Miklavža na njegovi poti po vseh gospodinjskih skupinah. Miklavž je, kot že tradicionalno, obdaril prav vse stanovalce Pegazovega doma, stanovalci, ki pa so bili še posebej »pridni«, kar pomeni, da so pomagali pri nekaterih gospodinjskih aktivnostih (pospravljanje, priprava mize za obroke ipd.) ali pri drugih opravilih (pomoč sostanovalcu, šivanje ipd)  pa so od direktorice prejeli še dodatno praktična in uporabna darila.

  Kristina Kampuš

  VEČ: PEGAZOV DOM

  Prejšnji članekbolha.com: 3,5 SOBNO, 96 m2, RIBNICA, PRODAM
  Naslednji članekPRAZNIČNI DECEMBER V MGC BISTRICA, DOMŽALE