MAJ – SUPER MESEC ZA ZANIMIVE AKTIVNOSTI

  454

  V maju za vas pripravljamo brezplačne delavnice, delavnice tujega jezika in računalniške tečaje:

  – (NOVO) vsak ponedeljek: TEČAJ FRANCOŠČINE, samo 15 EUR na mesec!

  – (NOVO) vsako sredo: SPOMINSKA KNJIGA

  – (NOVO) vsak ponedeljek in petek: JUTRANJA TELOVADBA

  – vsak četrtek: TEČAJ ANGLEŠČINE

  – vsako sredo: NAMIZNI TENIS

  – Večeri družabnih iger, Gibanje ob glasbi, Zdravstveni kotiček, Zaposlitveni kotiček, Individualno finančno svetovanje,…

  PREVERITE CELOTEN URNIK DELAVNIC TUKAJ.

  Teden vseživljenjskega učenja, 12. – 16. maj

  TVU je vseslovenska prireditev, ki povezuje raznovrstne izvajalce izobraževanja in učenja ter udeležence vseh generacij in s tem mogoča uveljavljanje koncepta in prakse vseživljenjskega učenja v naši družbi. Vabimo vas, da se v sklopu tedna udeležite brezplačnih delavnic, med drugim Predstavitev LinkedAge, Delavnica: Spoprijemanje s stresom ob upokojitvi, Kvalitetno preživljanje prostega časa, Kreativnost.

  Številne druge aktivnosti v tem tednu so namenjene vsem generacijam za druženje, novo znanje in medgeneracijsko sodelovanje. Poglejte si celoten urnik in izberite svojo aktivnost.

  Zvezda za en dan – rojstnodnevne zabave

  To je njen/njegov dan, dan, da se prelevi v kogarkoli si želi samo on/a. Dan ko sanje postanejo resnične. Naj vaši otroci, praznujejo najboljši in najbolj zabaven rojstni dan, ki mu bo za vedno ostal v najlepšem spominu.  Naučili in obudili bomo igrice, ki ste jih igrali starši, poskrbljeno bo za ustvarjanje in glasbo, vključimo tudi torto, pijačo in slane prigrizke

  Slavljenec prejme skupinsko fotografijo, naše darilo ter spominsko knjigo. Zabave potekajo od ponedeljka do nedelje. Zabavo vodijo animatorji, ki imajo bogate izkušnje pri delu z otroki. Pokličite nas na 040 336 311 ali pišite na mgc@simbioza.eu za več informacij in rezervacijo.

  Prejšnji članekUDELEŽITE SE POHODA ZA UPOKOJENCE
  Naslednji članekPLAČEVANJE STORITEV PRI ZOBOZDRAVNIKIH?