LIKOVNA KOLONIJA V ROGAŠKI SLATINI

  495

  Likovna kolonija v Rogaški Slatini je nov kulturni projekt, ki ga drugič zapored organizira in izpelje ZDUS Komisija za kulturo v sodelovanju s Hotelom Delfin in ob finančni podpori JSKD RS.

  Likovna kolonija bo potekala
  od četrtka, 09. 10. do nedelje, 12. 10. 2014
  v VILI ANA v Rogaški Slatini.  Društva izpolnjene prijavnice oziroma svoje kandidate posredujte svoji Pokrajinski zvezi (PZDU). Med prispelimi prijavnicami PZDU-ji praviloma izberejo dva udeleženca, ki ju morajo prijaviti na ZDUS (Kebetova 9, 1000 Ljubljana) – s pripisom za Komisijo za kulturo do vključno 19. septembra 2014.

  PROGRAM DELA in URNIK bodo izbrani udeleženci prejeli na domač naslov ali po e-pošti, ki jo bo navedel v prijavnici (spodaj).

  Pogoji za udeležbo: kotizacija v višini 65,00 €, ki zajema prenočišče z zajtrkom v Vili Ana, turistično takso, kosilo in večerjo v bližnjem gostišču Bohor ter sofinanciranje pogostitve ob odprtju razstave. Kotizacija se poravna na recepciji Vile Ana.

  Potne stroške do Rogaške Slatine si morajo udeleženci kriti sami.

  Udeleženci bodo od organizatorja prejeli en kos slikarskega platna v velikosti 50×70, nastala umetnina pa bo postala last ZDUS oz. hotela Delfin (Vile Ana). V Rogaški Slatini bo v Mali galeriji Kulturnega centra Rogaška Slatina organizirana razstava s kulturnim programom.

  Opomba: Kandidati s podpisano prijavnico zagotavljajo, da so seznanjeni s pogoji udeležbe in da bodo umetnino, ki nastane v sklopu kolonije, predali v lastništvo ZDUS oz. hotela Delfin (Vile Ana).
   
  PRIJAVNICA ROGAŠKA SLATINA 2014 (KLIKNITE TUKAJ ZA SPLETNO PRIJAVNICO)

  Prejšnji članekKAKO JE Z OPOROKO NA SODIŠČU?
  Naslednji članekSKUPINSKI NAKUP PLINA IN ELEKTRIKE. PRIHRANITE!