LIKOVNA KOLONIJA V ROGAŠKI SLATINI

  368

  Likovna kolonija v Rogaški Slatini je nov kulturni projekt, ki ga tretjič zapored organizira in izpelje ZDUS Komisija za kulturo v sodelovanju s Hotelom Delfin in ob finančni podpori JSKD RS.

  Likovna kolonija bo potekala od četrtka, 08. 10. do nedelje, 11. 10. 2015 v VILI ANA v Rogaški Slatini.

  Društva izpolnjene prijavnice oziroma svoje kandidate posredujte svoji Pokrajinski zvezi (PZDU). Med prispelimi prijavnicami PZDU-ji praviloma izberejo dva udeleženca, ki ju morajo prijaviti na ZDUS (Kebetova 9, 1000 Ljubljana) – s pripisom za Komisijo za kulturo do vključno 25. septembra 2015.

  PROGRAM DELA in URNIK bodo izbrani udeleženci prejeli na domač naslov ali po e-pošti, ki jo bo navedel v prijavnici (KLIKNITE TUKAJ).

  Pogoji za udeležbo: kotizacija v višini 66,00 €, ki zajema prenočišče z zajtrkom v Vili Ana, turistično takso, kosilo in večerjo v bližnjem gostišču Bohor ter sofinanciranje pogostitve ob odprtju razstave. Kotizacija se poravna na recepciji Vile Ana.

  Potne stroške do Rogaške Slatine si morajo udeleženci kriti sami. V kolikor likovniki ne bodo zapolnili predvidenih prostih mest, se lahko za bivanje prijavijo tudi spremljevalci, tako, da po 5. septembru pokličejo ali pišejo na navedene kontakte in preverijo razpoložljivost.

  Udeleženci bodo od organizatorja prejeli en kos slikarskega platna v velikosti 50×70, nastala umetnina pa bo postala last ZDUS oz. hotela Delfin (Vile Ana). V Rogaški Slatini bo v Mali galeriji Kulturnega centra Rogaška Slatina organizirana razstava s kulturnim programom.

  Opomba: Kandidati s podpisano prijavnico zagotavljajo, da so seznanjeni s pogoji udeležbe in da bodo likovno delo, ki nastane v sklopu kolonije, predali v lastništvo ZDUS oz. hotela Delfin (Vile Ana).

  Prejšnji članekANTON DONKO JE NOVI PREDSEDNIK ZDUS
  Naslednji članekbolha.com: STOPNIŠČNI GOSENIČAR PRODAM