KAJ PRINAŠA LETOŠNJI JESENSKI 15. F3ŽO?

  478

  Kaj prinaša letošnji Festival za tretje življenjsko obdobje? Letošnjo jesen se bomo med 29. septembrom in 1. oktobrom ponovno družili na 15. Festivalu za tretje življenjsko obdobje v Cankarjevem domu v Ljubljani! Za letošnji jubilejni Festival smo za obiskovalce pripravili nekaj novosti, ki bodo še bolj popestrile pestro festivalsko dogajanje.

  LETOŠNJE NOVOSTI IN POSEBNOSTI:

  FESTIVALSKA KUHINJA

  Letos prvič pripravljamo Festivalsko kuhinjo, kjer si boste lahko ogledali pripravo in okusili zdrave dobrote, ki jih bodo za vas pripravljale Sanja Lončar, soavtorica trilogije Ščepec – kako z začimbami uravnavamo sladkor?, Emilija Pavlič, avtorica Mamica, nauči me kuhati in Kuhajmo zdravo! ter drugi.

  DOMAČI KOT

  Ogledali si boste lahko čisto pravo stanovanje, opremljeno s pohištvom in ostalimi pripomočki, ki starejšim olajšajo bivanje v lastnem domu. Opremo boste lahko tudi preizkusili!

  ODPRTA DELAVNICA

  Tudi v letošnjem letu pripravljamo bogat program aktivnosti v odprti delavnici. Ogledali in sodelovali boste lahko pri različnih športnih in plesnih aktivnostih, ročnih delih, vajah za izboljšanje zdravja in zdravo staranje…

  ROBERTO SOLIME – FITOTERAPEVT NOVEGA TISOČLETJA

  V okviru izobraževalnega programa letošnjega Festivala boste lahko prisluhnili svetovno priznanemu fitoterapetvu, Robertu Solimeju, katerega raziskave in fitoterapevtski izdelki so široko poznani in spoštovani-

  VZROKI IN PREPREČEVANJE RAKA

  Ne zamudite predavanja svetovno priznanih predavateljev in raziskovalcev prof. dr. Ercole L Cavalieri in prof. dr. Eleanor G. Rogan, ki bosta predstavila izsledke najnovejših študij, ki se ukvarjajo z odkrivanjem vzrokov in preprečevanjem nastanka rakavih obolenj.

  SEJEMSKA RAZSTAVA

  Tudi letos se bo v sejemski razstavi predstavil nabor različnih podjetij in ponudnikov storitev za starejše, ki bodo izvajali  različne brezplačne meritve vida, sluha, sladkorja v krvi, ortopedske meritve stopal, predstavitev samopregleda dojk…

  Priprave na Festival so v polnem teku, še vedno pa lahko sodelujete na različne načine – več si lahko preberete na povezavi: KLIKNITE TUKAJ!!

  Prejšnji članekPREDNOSTI IN PASTI NAKUPOVANJA NA OBROKE
  Naslednji članekPRAVILA PRI SEZONSKIH RAZPRODAJAH BLAGA