IZKORISTITE NOVO TURISTIČNO PONUDBO

  499

   
  Inovativen slovenski projekt LinkedAge omogoča nove dimenzije mobilnosti seniorjev. Poleg možnosti izmenjav stanovalcev in stanovalk domov za starejše predstavljajo tudi pestro, novo turistično ponudbo cenovno ugodnih nastanitev v luksuznih oskrbovanih stanovanjih po Sloveniji in v tujini.

  Sedaj imate možnost izkoristiti cenovno ugodno in varno potovanje! Ustanove institucionalnega varstva, kot so oskrbovana stanovanja in domovi za starejše, za razliko od klasičnih hotelskih nastanitev, omogočajo tudi dodatne storitve (zdravstveno oskrbo), v kolikor jih oseba potrebuje.

   

  LinkedAge tudi pomaga in svetuje pri organizaciji cenovno ugodnih, udobnih in varnih prevozov po Sloveniji in v tujini. Pri LinkedAge si na ta način prizadevajo za spodbujanje mobilnosti seniorjev, predvsem tistih, ki si iz finančnih ali zdravstvenih razlogov tega sicer ne bi mogli privoščiti.

  Izkoristite možnost ekskluzivnega potovanja po Sloveniji in v tujini s klikom na http://bit.ly/1mQsd6m! Ostalo ponudbo si lahko ogledate na www.linkedage.com.
  Za vse nadaljnje informacije pokličite na +386 1 320 4524.

  Prejšnji članekNASMEJANI PROSTOVOLJCI V PEGAZOVEM DOMU
  Naslednji članekPRAVE VAJE ZA ZDRAVO SRCE