HARTMANN SLOVENIJA, DOBRODOŠLI NA PORTALU

  1162

  Predstavljamo vam novega člana "starejšim prijaznih družb", podjetje PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o. Tudi na tem mestu se še enkrat zahvaljujemo vsem družbam, ki omogočajo, da s pomočjo spletnega portala in brezplačne telefonske številke dnevno pomagamo starejšim in njihovim skrbnikom pri iskanju ustreznih rešitev za njihove izzive, s katerimi se v življenju srečujejo.


  Podjetje PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o. je podružnica nemškega multinacionalnega podjetja PAUL HARTMANN AG, z 200 letno tradicijo in predstavlja eno izmed vodilnih podjetij v Evropi na področju proizvodnje medicinskih in higienskih izdelkov. Podjetje osredotoča svoje poslovanje na področje inkontinence, oskrbe rane in preprečevanje okužb v operacijski dvorani, prav tako pa podjetje ponuja izdelke za terapijo z negativnim tlakom. Vsi izdelki se tržijo pod krovno blagovno znamko HARTMANN.

  S široko izbiro izdelkov, ki so prilagojeni uporabniku, in ponudbo storitev po meri uporabnika HARTMANN medicinskim strokovnjakom ponuja inovativne sisteme za nego bolnikov. S tem prispevamo k učinkovitemu in ekonomičnemu opravljanju del za dobrobit bolnikov. Na partnerski, profesionalen in strasten način.

  Prava izbira izdelkov

  Izbira pravih izdelkov strokovnemu osebju ali družini olajšajo delo in izboljšajo kakovost življenja bolnikov. HARTMANN s tem namenom ponuja širok nabor, ki obsega področje higiene pri inkontinenci, nege bolnikov, medicinske nege kože in diagnostike.

  Z uporabo izdelkov za inkontinenco HARTMANN so tako zdravstveni delavci kot bolniki lahko prepričani, da uporabljajo visokokakovostne izdelke za enkratno uporabo, ki so še posebej prilagojeni potrebam bolnikov. Izdelki so neprepustni, preprosti za uporabo, ščitijo kožo pred razdraženostjo in zagotavljajo udobno nošenje.

  Pri negi bolnikov je pomembno obdržati visok standard higiene, a to ni vedno preprosto. Pravi izdelki za enkratno uporabo olajšajo opravljanje vsakodnevnih opravil, kot sta nega telesa in prehrana, ter istočasno ščitijo bolnike in negovalce pred prenosom bolezni.

  Izguba funkcij kože kot posledica starosti je eden izmed vzrokov za to, da se veliko starejših oseb srečuje z razčinimi težavami s kožo. Prav pri inkontinentnih osebah igra nega izpostavljene kože ključno vlogo. Medicinska linija izdelkov HARTMANN za čiščenje, zaščito in nego kože bo zadovoljila tudi najbolj specifične zahteve.

  Med najpogostejše diagnostične ukrepe, ki se izvajajo samostojno, sodijo meritev telesne temperature in krvnega tlaka. HARTMANN ponuja natančne in za uporabo preproste termometre in merilce krvnega tlaka.

  Za več informacij KLIKNITE TUKAJ!

  Prejšnji članekZA DAN ŽENA SO SE STANOVALKE POMLADILE
  Naslednji članekV PEGAZOVEM DOMU TEŽKO DOČAKALI PUSTA