GRAJSKI VEČERI JAZZA, BLUESA IN SOULA

  391

  VEČERI VRHUNSKEGA JAZZA, BLUESA IN SOULA V CIKLU UROŠ PERIĆ Z GOSTI NA LJUBLJANSKEM GRADU

  Dvorana Palacij, 12.2.2015, ob 20.00
   

  Uroš Perić, znan po svojem izjemnem glasu, med februarjem in majem pripravlja cikel štirih koncertov na Ljubljanskem gradu.

  S svojimi interpretacijami skladb iz zlate dobe soula, bluesa in jazza je zaslovel tako doma kot v tujini. Na koncertih se bo občinstvu predstavil z gosti: z našo priljubljeno in vsestransko vokalistko Nuško Drašček, s svojim vokalnim triom The Pearlettes, z bluesovskim orgličarjem Robertom Ivačičem ter z izvrstnim avstrijskim jazz trobentačem Thomasom Ganschem. Uroša Perića, ki bo v letošnji sezoni med drugim gostoval v ZDA, Franciji, Švici, Nemčiji, Italiji, Avstriji in na Poljskem, bo na koncertih v Ljubljani spremljala njegova zasedba The Bluenote Quartet. Koncerti bodo v Palaciju Ljubljanskega gradu, začenjali se bodo ob 20. uri. V prodaji je tudi vstopnica za celotni cikel.

  Na uvodnem koncertu »Najlepši dueti« 12. februarja 2015 se bo Urošu Periću kot gostja pridružila odlična in vsestranska domača vokalistka Nuška Drašček, ki v zadnjih letih blesti v najrazličnejših vlogah in na zelo različnih glasbenih področjih. Na začetku Perićeve kariere je bila celo njegova spremljevalna vokalistka in je z njim nastopila tudi na prestižnem festivalu Montreux v Švici. Tokrat bomo med drugim lahko prisluhnili njunemu izboru najlepših duetov iz zakladnice soula in jazza.

  Cena vstopnice za posamezni koncert: 10,00 €, 7,00 €* za dijake, študente, upokojence, skupine nad 15 oseb.

  Cena vstopnice za celotni cikel: 30,00 €, 21,00 €* za dijake, študente, upokojence, skupine nad 15 oseb.

  Prodaja vstopnic: Info center na Ljubljanskem gradu, spodnja postaja vzpenjače, www.ljubljanskigrad.si ter na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim Petrolovi bencinski servisi, poslovalnice Kompasa po Sloveniji …).

  Za obisk prireditve priporočamo vožnjo s tirno vzpenjačo.

  Več o Ljubljanskem gradu si lahko ogledate, če kliknete na njihov znak:

  Prejšnji članekZ MESTNIMI DEREZAMI RES VARNO PO SNEGU?
  Naslednji članekVRAČANJE POKOJNINE V PRIMERU DELA V TUJINI?