DOBRODOŠLI V RIMSKEM RAJU!

  751

  Privoščite si oddih od vsakdanjika in obiščite Rimske terme! V okolju Rimskih term se boste v čudovitem okolju z edinstveno zdravilno vodo za nekaj časa vrnili v pravi rimski raj. Za vse seniorje smo pripravili prav poseben paket, zasnovan samo za vas. Z namestitvijo v izbranem hotelu s štirimi zvezdicami in bogatim polpenzionom boste zagotovo razvajali svoje brbončice.

   

  Za zdrav duh v zdravem telesu lahko poskrbite z raznolikimi aktivnostmi, saj imate v paketu vključen najem kolesa ali palice za nordijsko hojo, lahko pa se tudi neomejeno kopate v termalnem  bazenskem kompleksu. Za razgibano jutro vam priporočamo vaje v RE-Ha bazenu pod strokovnim vodstvom fizioterapevta, v našem medicinskem centru pa vam bomo izmerili krvni tlak, EKG in izračunali indeks telesne teže.

   

  Da bo vaše bivanje udobno, boste brezplačno parkirali v hotelski garažni hiši, brezplačno  boste uporabljali copate in kopalni plašč. Vsem uporabnikom interneta pa omogočamo neomejen dostop do svetovnega spleta.
  Poskrbeli bomo tudi za pester animacijski program.

  Program, namenjen vsem seniorjem vam z bogato dodano ponudbo za 3 nočitve s polpenzionom na osebo nudimo že 138 € dalje!

  Pohitite in še danes opravite rezervacijo po telefonu: 03 574 20 11 ali obiščite našo spletno stran na naslovu: www.rimske-terme.si.

  Prejšnji članekBREZPLAČNA PRAVNA POMOČ IN SVETOVANJE
  Naslednji članekLJUBLJANA: NOVI RAZPISI ZA STANOVANJA IN OBNOVO