BODIMO ZDRAVI, AKTIVNI IN VITALNI!

  375

  Bodimo zdravi, aktivni in vitalni – Doživite popoln dan na sejmišču v Celju
  Vabilo na enodnevni izlet, poln novih izkušenj, praktičnih znanj, nasvetov in ugodnih nakupov   
  Od 11. do 13. marca 2016 bodo na celjskem sejmišču sejmi Altermed, Flora in  Poroka.
  Sejmi, ki tradicionalno prinašajo v deželo pomlad, zdravje, veselje in upanje, bodo letos še posebej zanimivi, saj v Celju pripravljajo bogat program z več kot 100 zanimivimi predavanji na temo zdravja, zdrave prehrane in življenjske vitalnosti.
   
  Za najavljene skupine upokojencev vam v petek, 11.3.2016, nudijo ogled vseh sejmov ter poseben program s predavanjem uveljavljenih avtoric in raziskovalk v projektu Skupaj za zdravje človeka in narave Sanjo Lončar in Adriano Dolinar za samo 2,00 EUR.

  PROGRAM DOGAJANJA

  Termin: Petek, 11. marec 2016
  Kraj: Celjski sejem d.d., Dečkova 1, 3000 Celje

  Program:
  09.00-11.00        Prihod na sejmišče

  11.00-12.00        Predavanje uveljavljenih avtoric in raziskovalk v projektu Skupaj za zdravje človeka in narave: Resnice in zmote o holesterolu. Na njem boste izvedeli zakaj imajo tisti, ki uživajo zaseko, malo in polnomastno mleko manj težav s holesterolom in debelostjo od tistih, ki se maščobam in holesterolu izogibajo. O tem, katere maščobe nam koristijo in katere škodujejo in kakšna so najnovejša znanstvena spoznanja o maščobah, bosta govorili avtorici knjige Resnice in zmote o holesterolu, Sanja Lončar in Adriana Dolinar. Predavanje bo v dvorani K1.

  12.00-13.00        Kosilo: golaž na sejmišču v restavraciji Gorenje gostinstvo

  14.00-15.00        Ponovitev predavanja avtoric in raziskovalk v projektu Skupaj za zdravje človeka in narave Sanje Lončar in Adriane Dolinar: Resnice in zmote o holesterolu.

  15.00-                  Prosti ogled sejmov, nakupovanje, druženje

  Več: www.ce-sejem.si

  Prejšnji članekZA OHRANITEV IN IZBOLJŠANJE ZDRAVJA
  Naslednji članekSLIKE RUŽICE ANDERLIČ V PEGAZOVEM DOMU