AKTIVNE POČITNICE ZA SENIORJE V KRANJSKI GORI

  488

  Zakaj ne bi letos naredili nekaj zase in se odpravili na počitnice v kraj z dolgoletno tradicijo in prepoznavnostjo po zdravilni klimi? Sprehodi v naravi, posedanje na hotelski terasi z izjemnim pogledom na vrhove Julijskih Alp in odlične dobrote Sladke Julije (lastna blagovna znamka sladic) pa bodo dodali piko na i vašim počitnicam.


  V hotelih Hit holidays Kranjska Gora smo pripravili posebno ponudbo za seniorje na osnovi polpenziona v prenovljenem hotelu Špik, ki se nahaja v Gozd Martuljku. Območju z več kot 70 letno tradicijo kraja z zdravilno klimo. Tako bo že preprost sprehod dobro vplival na vaše zdravje. Okolica hotela ponuja številne sprehajalne poti, v bližini je kolesarska pot, ki vodi v sosednjo Italijo, v spremstvu hotelskih animatorjev se lahko gosti odpravite na sprehod do Špikovih slapov ali na katerega od preostalih vodenih pohodov. Večere vam bomo popestrili z bingom, živo glasbo, srečo pa lahko preizkusite v enem izmed casinojev, oba imata tudi pester zabavni program. Kranjska Gora je bogata tudi s kulturno in naravno dediščino – Liznjekova hiša v Kranjski Gori, Slovenski planinski muzej v Mojstrani, Kajžnkova domačija v Ratečah ali Planica s svetovno znanimi skakalnicami, izvir Save Dolinke v Zelencih, ledeniške doline Krnica in Tamar. Spoznali boste življenje in planinarjenje v Zgornjesavski dolini skozi čas in danes, kako so potekali prvi skoki v Planici in še marsikaj zanimivega.  Ponudbo hotela dopolnjuje tudi odličen wellness center z bazenskim kompleksom, savnami, prostori za masažo, lepotne nege in sprostitev. Svet vode ponuja sprostitveni bazen, plavalni bazen s protitokom ter otroški bazen z igrali in savne. V Centru lepote pa poskrbijo za boljše počutje in lepši izgled z masažnimi in kozmetičnimi storitvami. Vse, ki bi se želeli popolnoma sprostiti in narediti nekaj dobrega za svoje telo, bo zagotovo navdušil  Alpski wellness, ki je edinstven v Sloveniji. Ta s pristnim alpskim ambientom petih tematskih sob (voda, les, ogenj, zemlja in kovina), ki s pomočjo alternativnih metod kot so barva, zvok, aroma, toplota, knaipova kura, kisikova terapija ter infrardeča savna, uravnoveša in ustvarja harmonijo notranjih organov, kar se odraža na telesni in duhovni ravni. Poleg petih tematskih sob Alpski wellness sestavljajo še vitaminski kotiček, počivališče, sobi za vodeno vadbo, fitnes z aerobnimi napravami in terasa s prečudovitim pogledom na okoliške vrhove.


  Tudi za dnevne obiskovalce imamo posebne ugodnosti. Seniorji imajo namreč v naših wellness centrih vsak torek 30 % popusta na vse wellness storitve: kopanje v bazenih, savnanje, masaže in lepotne nege.

  Pustite se razvajati, privoščite sebi in svojim najdražjim aktivne počitnice, naredite nekaj zase in doživite prijetne trenutke v objemu narave.

  Za podrobnejše informacije in rezervacije nas pokličite na BREZPLAČNO MODRO ŠTEVILKO         080 88 30 ali na 04 588 44 77 ali nam pošljite pošto na info@hitholidays-kg.si.

  Prejšnji članekNOVA JANA: S KONOPLJO OZDRAVIL RAKA
  Naslednji članekF3ŽO: MEDGENERACIJSKO SODELOVANJE – NATEČAJ