AKTIVNE POČITNICE ZA SENIORJE V KRANJSKI GORI

  408

  Zakaj ne bi letos naredili nekaj zase in se odpravili na počitnice v kraj z dolgoletno tradicijo in prepoznavnostjo po zdravilni klimi?

  Sprehodi v naravi, posedanje na hotelski terasi z izjemnim pogledom na vrhove Julijskih Alp in odlične dobrote Sladke Julije (lastna blagovna znamka sladic) pa bodo dodali piko na i vašim počitnicam.  Hoteli in apartmajska hiša Hit holidays Kranjska Gora  se nahajajo na območju z več kot 70 letno tradicijo kraja z zdravilno klimo. Tako bo že preprost sprehod dobro vplival na vaše zdravje. Okolica hotelov ponuja številne sprehajalne poti, v bližini je kolesarska pot, ki vodi v sosednjo Italijo, v spremstvu hotelskih animatorjev se lahko gosti odpravite na sprehod do Špikovih slapov ali na katerega od preostalih vodenih pohodov.  Za vas so pripravili posebno ponudbo za seniorje, na osnovi polnih penzionov, katerim smo dodali pijačo ob obrokih, presenečenje ob prihodu, najem pohodnih palic, magnetno terapijo, najem kolesa… Več informacij o paketu dobite na naši spletni strani.  Večere vam bodo popestrili z kulinaričnimi dogodki, srečo pa lahko preizkusite v enem izmed casinojev, oba imata pester zabavni program in bingo. Kranjska Gora je bogata tudi s kulturno in naravno dediščino – Liznjekova hiša v Kranjski Gori, Slovenski planinski muzej v Mojstrani, Kajžnkova domačija v Ratečah ali Planica s svetovno znanimi skakalnicami, izvir Save Dolinke v Zelencih, ledeniške doline Krnica in Tamar. Spoznali boste življenje in planinarjenje v Zgornjesavski dolini skozi čas in danes, kako so potekali prvi skoki v Planici in še marsikaj zanimivega.

  Zabavno bo tudi za najmlajše, v kolikor se odločite za obisk z vnučki. Na bližnjem, sedaj že ozelenelem smučišču, se lahko zabavajo na poletnem toboganu “Bedančeva drča” ali na poletnem sankališču “Besna Pehta”. Animatorji imajo v določenih terminih pripravljen pester animacijski program, ki vključuje tudi srečanje s čisto pravim Kekcem.  Ponudbo hotelov dopolnjujejo tudi odlični wellness centri z bazenskimi kompleksi, savnami, prostori za masažo, lepotne nege in sprostitev. Svet vode ponuja sprostitveni bazen, plavalni bazen s protitokom ter otroški bazen z igrali in savne. V Centru lepote pa poskrbijo za boljše počutje in lepši izgled z masažnimi in kozmetičnimi storitvami. Vse, ki bi se želeli popolnoma sprostiti in narediti nekaj dobrega za svoje telo, bo zagotovo navdušil Alpski wellness v hotelu Špik, ki je edinstven v Sloveniji.  Ta s pristnim alpskim ambientom petih tematskih sob (voda, les, ogenj, zemlja in kovina), ki s pomočjo alternativnih metod kot so barva, zvok, aroma, toplota, knaipova kura, kisikova terapija ter infrardeča savna, uravnoveša in ustvarja harmonijo notranjih organov, kar se odraža na telesni in duhovni ravni. Poleg petih tematskih sob Alpski wellness sestavljajo še vitaminski kotiček, počivališče, sobi za vodeno vadbo, fitnes z aerobnimi napravami in terasa s prečudovitim pogledom na okoliške vrhove.  Tudi za dnevne obiskovalce imajo pripravljene posebne ugodnosti. Seniorji imajo namreč v wellness centrih in bazenih vsak torek 30 % popusta na vse wellness storitve: kopanje v bazenih, savnanje, masaže in lepotne nege.
  Pustite se razvajati, privoščite sebi in svojim najdražjim aktivne počitnice, naredite nekaj zase in doživite prijetne trenutke v objemu narave.

  Za podrobnejše informacije in rezervacije pokličite BREZPLAČNO MODRO ŠTEVILKO 080 88 30 ali na 04 588 44 77, lahko pa tudi pošljite pošto na info@hitholidays-kg.si.

  Prejšnji članekDAN ZDRAVJA: VARNA HRANA OD KMETIJE DO MIZE
  Naslednji članekSPEAK UP: VLOGA ŽENSK V 21. STOLETJU