19. REVIJA PEVSKIH ZBOROV STANOVALCEV

  411

  24. maja 2012 je bila v Športni hali Sežana organizirana že 19. revija pevskih zborov stanovalcev, ki se jo je udeležilo 500 stanovalcev iz 31 domov.

  Tokratno revijo je organiziral Dom upokojencev Sežana, ki je bil lanskoletni zmagovalec revije v Kranju. Organizatorji si zaslužijo vso pohvalo za vzorno izpeljavo prireditve, ki so jo popestrili še ansambel Biseri, folklorna skupina Kraški šopek, vokalna skupina Hrušiški fantje, Brkinski trobilni kvintet ter Povirske mažoretke. Zbrane udeležence sta pozdravila podžupan Občine Sežana g. David Škabar in direktorica sežanskega doma ga. Miranda Urh.

  Izmed 19 zborov, ki so sodelovali v tekmovalnem programu, so svoje delo najbolje opravili pevci iz Doma upokojencev Domžale, zato se že veselimo naslednje revije pevskih zborov v Domžalah. Še dolgo pa nam bo v spominu ostala pesem, ki so jo skupaj zapeli vsi zbori, tokrat je to bila Kraševka priznane slovenske pevke Alenke Pintarič.

  V Skupnosti smo ponosni na tradicijo revij pevskih zborov in vsakoletno izvedba, ki je zaradi pomoči, ki jo potrebujejo naši stanovalci, organizacijsko in logistično kar zahteven projekt, ni pa zanemarljiva tudi finančna plat. Pa vendar je to dogodek, ki se ga stanovalci izredno veselijo in številni zbori po domovih se vse leto pripravljajo za uspešen nastop. Predvsem pa se veselijo izleta, druženja in se še dolgo spominjajo prijetnega dogodka.

  Več informacij:

  Skupnost socialnih zavodov Slovenije
  Letališka 3c
  1122 Ljubljana
  tel: 01/520 80 00
  e-mail: info@ssz-slo.siInternet: www.ssz-slo.si

  Prejšnji članekHALO? TUKAJ STARA MAMA
  Naslednji članekSSZS: POSVET ZDRUŽENJA DIREKTORJEV