12. OBLETNICA PEGAZOVEGA DOMA

  859

  Prireditev,  ki je bila 4. aprila, smo želeli s posebno noto posvetiti našim stanovalcem. To smo uresničili tako, da so v programu nastopali otroci, vnuki in nečaki zaposlenih v Pegazovem domu. S tem smo želeli vsem stanovalcem sporočiti, da smo res ena velika družina, družina, v kateri je več generacij, ki se medsebojno spoštuje, si pomaga in deli vesele trenutke.


  Bilo je glasbe, plesa, recitacij, vsakega ravno prav. Posebnost letošnjega praznovanja pa je bila tudi ta, da so stanovalci doma v mesecu marcu napisali svoje želje in jih oddali v posebne skrinjice na skupinah. V vodstvu doma smo se namreč odločili, da ob naši 12. obletnici izpolnimo stanovalcem želje, ki jih sicer ni mogoče vključiti v dnevni ritem delovnega procesa. Želje stanovalcev so bile zanimive, npr. obisk Bleda, masaža celega telesa in pedikura, »šteka« cigaretov , kosilo pri Jurgu, obisk koncerta vokalistov v Stožicah, slišati valček »Na lepi modri Donavi, sprehod po Rogaški in sladica v hotelu Sava, nastop Čukov v Pegazovem domu….itd.

  Na sami prireditvi smo iz vsake gospodinjske skupine izžrebali nekaj želja, ki jih bomo zaposleni skušali uresničiti čimprej, v okviru možnosti pa bomo pogledali tudi preostale, neizžrebane želje.

  Z vrednotami, ki se jih trudimo upoštevati pri našem delu –  spoštljivost, prijaznost, odgovornost, poštenost in inovativnost – ustvarjamo življenje in utrip v Pegazovem domu in z njimi bomo izpolnjevali tudi želje naših stanovalcev ob 12. obletnici.

  Kristina Kampuš
  direktorica

  Več: Pegazov dom

  Prejšnji članekJE PAŠTETA RES DOBRA STRAN KRUHA?
  Naslednji članekZDRAVJE V OBČINI 2018: PORAST UDELEŽBE