ProDomi - POMOČ PRI OSKRBI STAREJŠIH

Celostna ponudba storitev pomoči na domu, pomoč pri oskrbi starejših, čiščenje in gospodinjska pomoč, celostna podpora za razbremenitev in lažje življenje

Prijavi se na e-novice


ProDomi - CELOSTNA PONUDBA STORITEV POMOČI NA DOMU

Vas družinske obveznosti vse bolj obremenjujejo in ne zmorete več za vse poskrbeti sami?

Iščete zanesljivo pomočnico, ki vas bo razbremenila in poskrbela za vas ali vaše najbližje?

Vam samostojnost in kakovost bivanja v domačem okolju veliko pomenita?

Potrebujete vi ali stari starši pomoč pri oskrbi in negi na domu?

So vsakdanja opravila postala za vas tegoba?

Se vam je življenjska situacija čez noč obrnila na glavo?

Potrebujete razbremenitev in pomoč pri gospodinjskih opravilih?

Kaj pridobite z ekipo ProDomi?

Hitra odzivnost

ProDomi je odziven in pozoren na vaše individualne potrebe in želje. Tudi v nujnih primerih, ko pomoč potrebujete takoj, naredimo vse kar je v naši moči, da poiščemo prave in preverjene osebe ter organiziramo delo v okviru celostne ponudbe. Poskrbimo, da delo pomoči na domu steče v želenem času in vas razbremenimo skrbi ter dodatnih težav.

Preverjanje preteklosti osebja


Osebe s katerimi sklenemo sodelovanje temeljito preverimo, pridobimo njihove življenjepise, preverimo pretekle delovne izkušnje, reference, izobrazbo ali poklicne certifikate. Razvrstimo jih glede na področja dela, ki jih želijo opravljati, časovno razpoložljivost za delo ter njihove posebne prednosti, pridobljena znanja in spretnosti pri delu.

Individualni pristop


Izbor osebnih pomočnic prilagodimo glede na vaše individualne potrebe. Ožji izbor pripravimo glede na želeno področje dela, želena izkazana znanja in kompetence, časovno razpoložljivost, po želji tudi okvirno starost in spol. Končni izbor pa je seveda vaš, saj do pravega zadovoljstva pride le takrat, ko se z izbrano osebo ujamete tudi po osebnem značaju.

Vzpostavljanje zaupanja


Največ pozornosti namenimo izboru oseb, saj le tako lahko zagotovimo vse osnovne pogoje, da  pridobite za vas najboljšo osebno pomočnico in začnete vzpostavljati z njo odnos, ki temelji na zaupanju in dobrem delu.
Kadar koli potrebujete dodatno pomoč ali iskanje novih rešitev, se lahko obrnete na nas in naredili bomo vse kar je v naši moči, da vam ponudimo najboljšo rešitev v najkrajšem možnem času.

Več nivojev storitev

 
1. Storitve ProDomi smo pripravili na več nivojih. Tako lahko izbirate med ponudbo ProDomi mi za Vas, s katero pridobite zase najboljšo osebno pomočnico in z njo sami vzpostavite dogovor o nivoju dela in plačila.

2. Pod isto ponudbo, lahko izberete svojo osebno pomočnico ter z njo sami vzpostavite dogovor o nivoju dela, nivo plačila storitev izbrane osebe pa prepustite nam.

3. Če želite več in želite, da mi prevzamemo tudi vodenje in v delo vnesemo dodatno strokovno obravnavo, pa lahko izbirate med celostno ponudbo naših nadstandardnih storitev ProDomi Plus

Strokovnost

 
Ne glede na to, da smo na trgu prisotni tri leta, smo si v tem času nabrali že veliko izkušenj tako na področju iskanja zanesljivih ljudi in vzpostavljanja z njimi dolgoročnega ter zanesljivega odnosa, kakor na vseh področjih dela naše celostne ponudbe storitev, kjer moramo zelo dobro poznati problematiko vsakega področja posebej in kompetentno in odgovorno reševati vsak primer posebej.

Da smo to lahko dosegli, smo se povezali s strokovnimi sodelavci, za vsako področje dela posebej in skupaj z njimi zagotavljamo kakovost izbranega nivoja storitev.

Lojalnost in zaupnost


Zaupanje je pri našem delu najpomembnejše. Zato skrbimo tudi za lojalnost in vse podatke s katerimi razpolagamo za doseganje kakovosti našega dela in se dotikajo družine in doma obravnavamo s spoštovanjem in poudarkom na ohranjanju zaupnosti kot poslovne tajnosti. 


Za več informacij nas brez obveznosti pokličite na T: 05 64 18 115 ali na M: 041 728 465 ali pišite na E: tjasa.k.marsicping@en-tim.si. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa dodatna vprašanja.


KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA