NAJOBSEŽNEJŠI PREGLED PONUDB ZA STAREJŠE

Za vas pregledujemo trg in zbiramo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Kontaktirate jih lahko sami, ali pa za to pooblastite osebnega svetovalca.

Prijavi se na e-novice


ZA STAREJŠE - DENAR

POKOJNINE

bolha.com: mali oglasi, velike priložnosti

Ne glede na to ali kupujete, prodajate ali podarjate, je bolha.com prva izbira večine uporabnikov malih oglasov. Na bolha.com najdete več kot 550.000 aktualnih malih oglasov z bogato ponudbo posameznikov in podjetij.

picture

Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije

Spletna stran Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije
www.zpiz.si/

 

BANKE

Sberbank banka d.d. - ugodno za upokojence!

Pri Sberbank banki d.d. vam ponujajo ugodne produkte, kot sta Upokojenski račun in Varčevanje za vnuke. Oglejte si tudi njihovo posebno ponudbo!

picture

NLB Senior paket

NLB Senior paket je paket, ki ga sestavljata NLB Srebrni račun in eno izmed NLB dolgoročnih varčevanj s postopnimi vplačili ter izbrane storitve pod ugodnejšimi pogoji.   
www.nlb.si/

Probanka

Z varčevanjem v Delti, VPS, tako poskrbite za varno starost, saj vam jamčimo donos, hkrati pa lahko vplačila uveljavljate kot davčno olajšavo.  
www.probanka.si/

Banka Celje

Seniorski račun je namenjen vsem upokojencem, ponuja vse možnosti poslovanja kot klasični račun, ob nižjem nadomestilu za vodenje računa.   
http://www.banka-celje.si/vsebina/osebneFinance/rransakcijskiRacuni/seniorskiRacunhttp://www.banka-celje.si/osebne-finance/racuni/seniorski-racun

Depoziti.si - Varna naložba za upokojence!

Primerjajte depozite vseh bank in izberite najboljšega.  
www.depoziti.si

 

ZAVAROVANJA

NLB Vita Senior

Zavarovanje za primer smrti, ki vam omogoča brezskrbno preživljanje jeseni vašega življenja.   
www.nlb.si/vita-senior

Zavpro zavarovalno zastopanje Igor Vidmar s.p.

Zavarovalno kritje, ki si ga moramo zagotoviti kot upokojenci, nam mora omogočati, da nam v primeru nepredvidenih dogodkov ne bo treba spreminjati življenjskih navad.   
www.zavpro-zavarovanje.si/

Zavarovalnica Tilia d.d.

Zavarovanje je namenjeno starejšim osebam, ki lahko z majhno mesečno premijo ob smrti finančno razbremenijo svoje najbližje   
www.zav-tilia.si/

Vzajemna

Način in stil življenja imata pomembno vlogo pri skrbi za zdravje. Pomemben dejavnik pa v določenih situacijah predstavlja tudi urejeno zdravstveno zavarovanje.   
http://www.vzajemna.si/upokojenci/

Preberite tudi naslednje poglavje, kliknite: ZNANJE

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA