ZLATA LETA: OKREPITE SVOJ SPOMIN!

  1177

  Kolikokrat se vam je že zgodilo, da se niste spomnili kam ste odložili ključe, kdaj ima vaš sorodnik rojstni dan ali kaj morate kupiti v trgovini? S starostjo nam spomin peša, vendar je znanstveno dokazano, da ga lahko s primernimi vajami tudi okrepimo. Vaje za krepitev spomina 2 vam ponujajo prav to.

  Zavod za medgeneracijsko povezovanje Zlata leta
  je v letu 2012, ki je bilo razglašeno za Evropsko leto aktivnega staranja, izdal prve Vaje za krepitev spomina. Knjižica je bila naš prispevek za izboljšanje tega področja. Zaradi pozitivnega odziva smo se odločili, da to zgodbo nadaljujemo in v letu 2014 pripravimo novo izdajo vaj.

  Vaje za krepitev spomina 2 imajo 70 strani, velikosti 16 x 23 cm.
  Zbirko sestavlja 72 različnih vaj s področij jezika, matematike, logike, prostorske predstave, spomina in splošne razgledanosti. Potrudili smo se, da je vsebina vaj zabavna, raznolika in tudi izobraževalna. Nekatere so preproste, druge malo bolj zapletene. Prepričani smo, da vam nobena ne bo povzročila kakšnega sivega lasu, bo pa poživila katero od vaših sivih celic. Svoje znanje lahko preverite s pomočjo rešitev na koncu knjižice. Za premor med reševanjem preberite kakšnega od posebej označenih nasvetov. Mogoče dobite idejo, kako še dodatno potelovaditi s svojimi možgani.

  Primere vaj, ceno in možnosti naročanja preverite na http://zlataleta.com/vaje-za-krepitev-spomina-2/

  Prejšnji članekPEGAZOV DOM: ČAJOTA, KAJ JE TO?
  Naslednji članekBUČE – PESTRA UPORABA V KULINARIKI