ZDRAVO ŽIVLJENJE S ŠPORTOM V LETU 2015

  585

  Natisnite si zgibanko »Recept za zdravo življenje s športom v letu 2015« kot pomoč pri vsakodnevni skrbi za vaše zdravje in dobro počutje

  Zgibanka »Recept za zdravo življenje s športom« vam ponuja nasvete in omogoča evidenco aktivnosti gibanja in rekreacije skozi vse leto.

  Zgibanko si lahko natisniteKLIKNITE TUKAJ! – če je pretežko, naj vam pomaga nekdo, ki je tega vešč (pa še zase naj si jo natisne). Podarite »recept« za zdrav življenjski gibalni slog tudi vašim prijateljem. Skrbno beležite vaše dnevne aktivnosti (doma ali v naravi) in jih vnašajte v zgibanko. Ko boste imeli priložnost zaupajte vaš »aktivni recept« tudi vašemu osebnemu zdravniku in povprašajte za mnenje o vaših aktivnostih.

  Bodite zdravo in varno aktivni skladno z vašimi zmožnostmi, znanji in uravnanimi hotenji. Redna dnevna aktivnosti naj poteka vsaj 30 minut. Izogibajte se stresu.

  Ustrezna prehrana in zadostno uživanje zdrave tekočine vam bo skupaj z gibanjem pripomogla k plemenitenju duha in telesa.

  Komisija za šport, rekreacijo in gibalno kulturo ZDUS in strokovni partner OKS-ZŠZ vas vabita tudi na vadbo v okolja športnih društev.

  Gibanje je življenje in življenje je gibanje in staranje.


  Pripravil: Janez Matoh
  Komisija za šport, rekreacijo in gibalno kulturo ZDUS z napotki za aktivno življenje

  Prejšnji članekPLES ZIME NA LJUBLJANSKEM GRADU
  Naslednji članek30 NOVIH OSKRBOVANIH STANOVANJ NA BRDU