ZDRAVLJENJE S ČEBELJIMI PRIDELKI – APITERAPIJA

  775

  Čebelarska zveza Slovenije vas vabi, da se v petek, 22. februarja 2013, ob 16. uri, na Brdu pri Lukovici 8 udeležite zanimivega predavanja z naslovom: »Zdravljenje s čebeljimi pridelki – apiterapija«. Predavala bosta dr. Peter KAPŠ, zdravnik in pisec nove knjige »Zdravljenje s čebeljimi pridelki – apiterapija«, ter g. Lojze PETERLE, čebelar in promotor zdravega načina življenja.

  ZDRAVLJENJE S ČEBELJIMI PRIDELKI – DOKTOR PETER KAPŠ IN LOJZE PETERLE O APITERAPIJI


  V začetku decembra 2012 je pri založbi Grafika Tomi iz Novega mesta zagledala luč sveta knjiga z naslovom Zdravljenje s čebeljimi pridelki in s podnaslovom Apiterapija izpod peresa nam že znanega novomeškega zdravnika ter čebelarja Petra Kapša, dr. med.. Delo obsega kar 390 strani, to pa daje bralcu, ki knjigo vzame v roke, slutiti, da je v njej zbrano vse dozdajšnje vedenje o apiterapiji. O tem se prepriča, ko si ogleda seznam literature, ki obsega kar 475 enot tako slovenskih kot tujih prispevkov in raziskav. Tako temeljitega in obsežnega znanja o apiterapiji, zbranega v eni sami publikaciji, doslej še ni bilo izdanega nikjer v tujini. Knjiga je napisana strokovno, vendar je zaradi razumljivega jezika dostopna slehernemu bralcu.
  Novo knjigo dr. Kapša je možno kupiti v tajništvu ČZS: tel.: 01/729 61 00, barbara.dimc@czs.si . Cena enega izvoda je 43,00 EUR (DDV je vključen), stroške pošiljanja plača kupec. V knjigi so zelo koristna navodila oziroma recepti, kako lahko sami ustrezno pripravimo čebelje pridelke za lajšanje in zdravljenje posameznih bolezenskih znakov.

  Prejšnji članekKONFERENCA HELPS, O BIVALNIH POGOJIH STAREJŠIH
  Naslednji članekKONČNO POROČILO EVROPSKEGA LETA 2012