“ZAVRTI ME” TO POLETJE V DOSORJU

  397

  »Zavrti me« to poletje na DOSOR-jevi vetrnici

  Poletje bo že drugo leto popestrila DOSOR-jeva vetrnica, poletni festival, ki v Radence privabi več kot 1.000 obiskovalcev in razveseli vse DOSOR-jeve stanovalce. Ob odlični glasbi, humorju, plesu, filmu in karaokah se bomo letos zabavali vsak ponedeljek popoldan. DOSOR-jeva vetrnica se bo slavnostno pričela izjemoma v nedeljo, 19. Junija, ob 14. uri z nastopom Klape Solaris ter obiskom starodobnih vojaških vozil, tekom poletja pa bodo nastopili še Rebeka Dremelj, Adi Smolar, Tilen Artač, Štajerski fakini in številni drugi.


  Da bi z odlično glasbo in pestrim kulturnim dogajanjem popestrili poletje, so v DOSOR-ju lansko leto prvič organizirali festival DOSOR-jeva vetrnica, ki je s svojim programom pritegnil in navdušil več kot 1.000 obiskovalcev. Po izjemnem uspehu pa bo DOSOR-jeva vetrnica letos potekala že drugo sezono, tokrat v znamenju slogana »Zavrti me«.

  Pričela se bo v nedeljo, 19. Junija 2016, ob 14. uri na poletni terasi DOSOR-ja, kjer bo nastopila Klapa Solaris, obiskovalci pa si bodo lahko ogledali tudi starodobna vojaška vozila. Junija se bodo zvrstile še priljubljene karaoke, kjer bodo lahko sodelovali stanovalci, obiskovalci in sodelavci DOSOR-ja. V juliju se bo vetrnica pričela z nastopom Valterja Klemenčiča in Sare Kole Urbanič, nadaljevala pa z nastopom Adija Smolarja, Štajerskih fakinov, ogledali pa si bomo film pod zvezdami z naslovom Srečen za umret, ko nas bo obiskal tudi glavni igralec Evgen Car. Avgusta v DOSOR-ju nadaljujejo program z Rebeko Dremelj. Tilnom Artačem ter plesnim nastopom Plesne šole Zeko in karaokami. Septembra bomo vetrnico zaključili z glasbenim nastopom Jasmine Dovnik in Primoža Kiriča, Ljutomerskega okteta, Budinske folklore in karaok.

  Celoten program si lahko ogledate v priloženem programskem listu.

  Prejšnji članekKOZMETIKA ZA MOŠKE. ALI JO POTREBUJEMO?
  Naslednji članekDOSOR: PTUJSKA GORA IN ZELENA DOLINA