ZAHVALA STAREJŠIM PRIJAZNIM DRUŽBAM

  546

  Na tem mestu se zahvaljujemo družbam, ki omogočajo, da s pomočjo našega spletnega portala in brezplačne telefonske številke dnevno pomagamo starejšim in njihovim skrbnikom pri iskanju ustreznih rešitev za njihove izzive, s katerimi se v življenju srečujejo.

  Kdo sploh so – starejšim prijazne družbe?

  Mednje uvrščamo tiste, ki s svojim delovanjem in ponudbami izkazujejo posebno skrb in razumevanje do potreb starejše generacije. Vse več podjetij se že danes zaveda, da so starejši pomembni mnenjski voditelji, da predstavljajo vir izkušenj in znanja tudi za mlajše generacije, da so zgled prostovoljstva in pomoči ljudem v stiskah, da s skrbjo za lastno zdravje kažejo odgovornost do mlajših generacij.
  Zahvaljujemo se družbam:

  LJUBLJANSKI GRAD

  Sredi mestnega vrveža, vendar ravno prav odmaknjena od njega kakor na piedestalu stoji mogočna srednjeveška trdnjava. Kot nalašč za vsakodneven obisk babic in dedkov s svojimi vnučki, ki jim nudimo posebne ugodnosti pri obisku razstave Slovenska zgodovina in vseh drugih številnih prireditev. Na Ljubljanski grad se lahko popeljete tudi s tirno vzpenjačo.

  SKUPINA MIJAKS

  Oskrbovana stanovanja Murgle so referenčni projekt nadstandardnega bivanja starejših v Sloveniji. Z vizijo več kot 500 novih oskrbovanih stanovanj in več kot 20-letninimi izkušnjami na področju gradnje za starejše, postaja MIJAKS sinonim za oskrbovana stanovanja v Sloveniji.

  TOYOTA CENTER LJUBLJANA

  TOYOTE so varna in varčna vozila, že desetletja priznana kot avtomobili, ki se najmanjkrat pokvarijo, kar je nadvse pomembno tudi starejšim. V Toyota centru Ljubljana so razvili storitve prodaje, servisa in osebnega svetovanja, vse za vas in vaše vozilo na enem mestu. Obiščite jih!

  VOLKSBANK

  Z upokojenskimi varčevalnimi računi in depoziti s konkurenčnmi obrestnimi merami v Volksbank dokazujejo, da se zavedajo pomembnosti starejše generacije. Izstopanje med ponudniki bančnih storitev je zaznala tudi Zveza potrošnikov Slovenije, ki jih uvršča med najugodnejše banke za varčevanje.

  TELEOSKRBA

  Status Starejšim prijazne družbe podeljujemo podjetjem Prva zdravstvena asistenca, Telekom Slovenije in Pacient, ki so združili znanje in moči v novi storitvi. Teleoskrba ponuja sodobne tehnične rešitve in dostopnost pomoči 24 ur na dan in s tem omogoča odlične nove možnosti preživljanja varne starosti.

  HVALA, brez vas ne gre!

  V informacijskem centru Varna starost predstavljamo domove, oskrbovana stanovanja, pomoč na domu, priporočamo kvalitetne izdelke in storitve namenjene starejšim.
  Kot osebni svetovalni servis smo v zadnjem letu neposredno pomagali že več tisoč posameznikom. Z odlično optimizacijo in zakupom gesel povezanih s starostjo si zagotavljamo precizen kontakt z iskalci tovrstnih informacij, s preglednimi meniji in logičnim prehajanjem skozi vsebine pa uporabnikom hiter dostop do sponzoriranih povezav. Starejšim ponujamo pomoč pri iskanju vsebin, ki so namenjene predvsem njim.
  Starejšim prijaznim družbam namenjamo eminentni prostor v pasici na naslovnici našega portala.
  Ali poznate še kakšno družbo, ki si zasluži naziv Starejšim prijazna?
  Posredujte nam vaša mnenja: milos@varnastarost.si 

  Prejšnji članekZAPLEŠITE NA LJUBLJANSKEM GRADU
  Naslednji članekUSTAVIMO NASILJE NAD STAREJŠIMI ŽENSKAMI