VILA OB POTI – BLIŽA SE MOŽNOST PREVZEMA

  735

  Vila Ob poti je skrbno načrtovan projekt oskrbovanih stanovanj na privlačni lokaciji na Viču v Ljubljani.

  Oskrbovana stanovanja so namenjena starejšim, vitalnim ljudem, ki živijo samostojno in mislijo na prihodnost, pa tudi osebam s posebnimi potrebami, tako mlajšim kot starejšim. Vila Ob Poti ponuja trideset oskrbovanih stanovanj površine od 36 m2 do 50 m2.

  Prevzem stanovanj je predviden v septembru 2012.

  Visoki standardi pri pripravi projekta, strokovnost pri poteku gradnje in skrbno premišljene podrobnosti pri končnem videzu objekta zagotavljajo, da vam bo novi dom ponujal vse udobje, ki ste ga vajeni in vam dajal varnost takrat, ko jo boste potrebovali. Svoje vsakodnevne opravke boste lahko delili z ljudmi, ki razmišljajo in vrednotijo podobno.

  Lokacija – urbano v naravi

  Vila Ob Poti se nahaja na Viču, na Puhtejevi ulici, na privlačni lokaciji v bližini mestnega jedra, a hkrati odmaknjeni od njegovega vrveža. Lokacija ponuja vse potrebno za kvalitetno življenje: odlične prometne povezave z obvoznico in progo mestnega potniškega prometa (LPP št. 14), veliko nakupovalno središče v bližini, knjižnico, vrtec in šolo, banko in pošto, vrsto različnih društev, športne objekte, predvsem pa številne možnosti aktivnega preživljanja prostega časa v naravi na bližnjem Rožniku ali ob sprehodih in kolesarjenju po Poti (nekdanja Pot spominov in tovarištva).

  Oskrba – z mislijo na jutri

  Osnovni namen oskrbovanih stanovanj je predvsem podaljšanje samostojnega gospodinjstva, kjer stanovalci ohranjajo svojo individualnost in zasebnost. Ko se pojavi potreba po oskrbi, pa je v takih stanovanjih poskrbljeno tudi za to možnost. Stanovalci lahko izbirajo med pripravljenimi paketi storitev glede na obseg pomoči, ki jo posamezniki potrebujejo glede na svoje zdravstveno stanje, želje in počutje.

  Organizirana celostna ponudba pomoči, ki jo oskrbnik zagotavlja s svojim programom, pokriva tako zdravstveno varstvo in oskrbo tistih, ki jo potrebujejo, kakor tudi izgradnjo socialne mreže, ki stanovalcem omogoča druženje in vključevanje v dnevne aktivnosti s sorodnimi ljudmi. V takšni skupnosti postane življenje za seniorje varno, prijetno, aktivno in družabno.

  Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa dodatna vprašanja.

  CEEREF PROJEKT GRBA PUHTEJEVA d.o.o.
  Dunajska cesta 9, 1000 Ljubljana
  telefon: 01 300 14 36
  e-mail:info@ceeref.comwww.vilaobpoti.si

  Prejšnji članek9. MARCA DAN ODPRTIH VRAT V DOMU VIHARNIK
  Naslednji članekNE ZAMUDITE MARCA V CANKARJEVEM DOMU!